Dar cum s-a ajuns aici? Smiley a povestit recent despre începuturile relației lui cu Gina Pistol, mărturisind că nu a fost dragoste la prima vedere. Exista însă o atracție de ceva vreme, încă de pe vremea când fiecare avea o relație cu altcineva.

“M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere, ne simpatizam de la distanță.

Niciodată nu m-am gândit (la o relație cu Gina – n. red.) pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural”, a spus Smiley într-un interviu pe care i l-a acordat lui Damian Drăghici, conform click.ro.

Artistul a povestit și ce îi place la partenera lui, dezvăluind ce relație sudată au: ”E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare și nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină.

De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv, dar mă ajută pur și simplu că nu pune presiune, nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio.

Are foarte multe calități ca femeie și ca om. Nu-i un om care să-ți ia energie, ci îți dă energie. Care mă distrează, eu mă distrez cu Gina și este important. Are un simț al umorului senzațional”, a afirmat artistul.

Smiley a vorbit și despre cum vede viața de viitor tătic: ”E ceva nou, sunt extrem de entuziasmat de ceea ce o să urmeze. Doar că, nu există discuție pe care o am cu prietenii, mai ales dacă au ei copii sau dacă sunt o familie, să nu-mi povestească prin ce au trecut ei și să-mi spună la ce să mă aștept. Iar eu stau să le încasez.

Totul e nou. Tocmai de aia sunt entuziasmat, pentru că mie mi-a plăcut tot ce e nou. Întotdeauna am căutat să îmi dau refresh, în general, nu ca artist, ca om. Vreau să experimentez, să văd lucruri noi, să aud lucruri noi. Și în special să simt lucruri noi. Și de aia sunt cel mai entuziasmat că voi simți ce nu am simțit până acum”, a mărturisit el.

Vezi și Ce a pățit Gina Pistol cu doar câteva săptămâni înainte de naștere. ”Nu știu dacă ați trecut prin asta. Mi-au apărut…”

Citește și:

Marius Elisei, declarații incendiare după divorțul de Oana Roman: Și-a înșelat sau nu soția?

Interviu EXCLUSIV Radu Ștefan Bănică: ”Sunt la început de drum, încerc să mă descopăr”