Gina Pistol și Smiley așteaptă cu nerăbdare să își țină fetița în brațe, ceea ce se va întâmpla foarte curând. Până atunci, cântărețul își duce viața de cuplu atipică, pentru că iubita sa e complet schimbată, așa cum îi stă bine unei gravide.

”În memoria mea, anul 2020 va rămâne ca un an bun. A fost anul în care am aflat că voi fi tată. Urmează să fiu tată, ceea ce înseamnă că trăiesc în casă cu o femeie însărcinată. Asta e o experiență foarte frumoasă, dar știe toată lumea că viitoarele mame dorm mai mult, au poftă de tot felul de chestii, de la înghețată la murături, în orice ordine sau în același timp. A mea preferă fructele.

Nu vreau să zic că Gina mănâncă mulți struguri, dar doamna de la care cumpăr din piață m-a întrebat cu cât dau litrul de vin”, a povestit amuzat cântărețul.

”Nu vreau să zic nici că doarme non-stop, dar ieri m-a întrebat dacă vreau să-mi zică un banc. Și când i-am zis da, adică o secundă mai târziu, nu mai avea cine să-mi zică bancul. Sau poate ăsta era bancul, că adoarme! Eu n-am râs”, a mai povestit Smiley.

”Acum sunt în stadiul de pregătire pentru a deveni tată, ceea ce nu e o chestie simplă. Dacă te pui să cauți pe net articole sau cărți cu sfaturi, îmi dau seama că trebuia să mă apuc înainte să știu că voi fi tată. Chiar înainte să am și iubită”, a povestit Smiley, citat de wowbiz.ro.

Îmi pun compilații cu copii ce plâng pe Youtube ca să mă obișnuiesc cu zgomotul”

Artistul a dezvăluit și cum se pregătește pentru momentul în care fiica sa va fi acasă alături de el.

”Să mă pregătesc mai serios, am început să fac exerciții fizice ca să mă descurc la proba de împins căruciorul. Îmi pun compilații cu copii ce plâng pe Youtube ca să mă obișnuiesc cu zgomotul”, a explicat el, mai în glumă, mai în serios.

”Îmi setez ceasul să sune așa, random, la 2-3 noaptea, să mă învăț cu trezitul. Și dacă tot m-am trezit, dau o FIFA și beau o bere. Ce e clar, versuri pentru rolul de tată am făcut chiar înainte să fiu conștient de asta. De exemplu: de unde vii la ora asta, pe unde ai umblat?”, a mai spus artistul, în stilul caracteristic.

Vezi și Smiley, despre începuturile relației sale cu Gina Pistol: ”Nu a fost o dragoste la prima vedere”. Ce îl atrage la Gina

Citește și:

Olimpia Melinte, gravidă pe ultima sută de metri și cu burtica la vedere, pune punctul pe ”i„: Scopul nostru nu e doar să fim “drăguțe”! Ce le transmite ea româncelor

Monica Bîrlădeanu, poate cea mai sinceră și frumoasă declarație: ”Mi-a topit inima… Toate aceste femei sunt în mine”