Dragostea lor înflorește zi de zi, iar curând vor fi trei. E probabil cel mai frumos moment dintr-o relație, iar cei doi profită de orice clipă pe care o trăiesc.

Iar recent Smiley a postat pe Facebook un mesaj care nu mai lasă loc de comentarii, care spune cu subiect și predicat ce simte artistul pentru aleasa sa. ”A ADORÁ adór tranz. 1) A iubi cu patimă. 2) (persoane, ființe sau lucruri) A trata cu dragoste sau admirație; a respecta în mod deosebit; a venera; a idolatriza; a zeifica; a diviniza” – e explicația din dicționar pentru ceea ce simte Smiley pentru Gina.

Mesajul este însoțit de o fotografie, în care Smiley o privește fascinat pe Gina, fericit și mulțumit de tot ceea ce i se întâmplă.

declaratia-de-dragoste-a-lui-SmileySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Mesajul a luat prin surprindere pe toată lumea, pentru că nimeni nu se aștepta ca artistul să-și pună pe tavă sentimentele, exprimându-le atât de clar și fățiș, în văzul tuturor.

Cât despre felul în care Smiley o privește pe cea care îl va face tătic, privirea lui spune totul. Vorbește despre admirație, adorație, o dragoste pură, așa cum te bucuri să ai măcar o dată în viață.

Și fanii au observat acest detaliu: ”Cat de minunat! Privirea ta face cât o mie de cuvinte”, îi scrie cineva artistului.

”Sunt atât de rare asemenea persoane ca tine, care iubesc, respectă, divinizează, adoră persoana de lângă ei”, observă altcineva.

”Adorabili sunteți amândoi, dragilor și sunt sigură ca așa va fi și minunea care își face loc în viața voastră!”, e un alt mesaj.

Fără exagerare, cei doi formează probabil cel mai frumos cuplu din showbiz-ul autohton.

Vezi și Gina Pistol și Smiley au plecat în vacanță în Grecia

Citește și:

Colegi de platou, cei doi actori din cel mai popular serial vor deveni părinți pentru prima oară

Îți vine să crezi că sunt frați? Ei sunt băieții unui actor celebru