„Ana,
În toate cele șapte sezoane de Vocea Romaniei, tu ai fost prima voce la care m-am întors din instict după primele două secunde. Mă bucură și mă onorează faptul că ai ales #echipaSmiley.
Ești ca un boxeur în ring, care da lovitura dupa lovitura fara sa oboseasca, cu aceeasi forta si daruire. Ne-ai culcat la pamant pe toti, desi ne-am ridicat de fiecare data in picioare, aplaudand fara cuvinte. Ne-ai adus in lumea ta la fiecare moment si ne-ai fascinat.
Ana, stiu ca o vei face si de data asta! Ramane doar ca cei care ne urmaresc pe online si la televizor sa voteze harul tau. Eu, Andrei Maria, îți multumesc pentru fiecare moment și îți promit că drumul tau abia acum începe! Cu drag, antrenorul tău,” a scris Smiley.

Vineri seara are loc finala de la Vocea României, unde lupta pentru marele trofeu se dă între Ana Munteanu din echipa Smiley, Meriam Jane Ndubuisi- din echipa Tudor Chirilă, Zsuzsana Cerveni- din echipa Loredana și Andrada Crețu -din echipa Adi Despot.

Citește și: Mama criminalei de la metrou, noi dezvăluiri halucinante: „Nici Salvarea n-a vrut să o ia, era un pericol. Parcă ar fi diabolică…”

Ana Munteanu este din Chișinău

Ana Munteanu, este o fata talentată din Chișinău, elevă a liceului de muzica Ciprian Porumbescu. Ea studieaza xilofonul, tobele si pianul. Nu a performat niciodata in domeniul muzical, dar are un talent extraordinar, mostenit de la parintii ei. Studiaza foarte mult si cam toata viata ei se invarte in jurul muzicii.

La auditiile pe nevazute, Ana a facut 3 antrenori sa se intoarca. Despot, Smiley si Chirila au ramas impresionanti de vocea tinerei de doar 16 ani.

Eu știu piesa care te poate face câștigătoare la Vocea României„, a fost replica pe care Smiley i-a dat-o tinerei concurente.

În urma audiților pe nevăzute, Ana a ales să facă parte din echipa lui Smiley, iar acum a ajuns în finala și lupta pentru marele trofeu Vocea României.

 

Citește și: