Antrenorul de la Vocea României, Smiley, i-a făcut o surpriză jucătoarei Simona Halep și a mers la unul dintre antrenamentele ei, pentru a o provoca la un meci de tenis și pentru a-i spune personal că o susține la Turneul Campioanelor.

Simona nu se aștepta la această vizită surpriză și a fost bucuroasă să-l întâlnească pe artist, mai ales că este unul dintre preferații ei. Ea a adus pe teren două rachete de tenis, l-a învățat pe Smiley câteva scheme de joc și l-a surprins cu o minge în stilul unui meci de la un turneu de grand slam.

Cei doi au discutat despre tenis, muzică și Vocea României

Sunt un mare fan al Simonei și trebuie să recunosc că am fost foarte emoționat să o întâlnesc tocmai la ea pe terenul de tenis. Cunoscând-o personal, nu pot să spun decât că o apreciez și mai mult ca înainte. Dincolo de faptul că este o super sportivă, lucru pe care îl demonstrează în fiecare meci, este și un om extraordinar de frumos și de modest. A fost o onoare pentru mine să schimb câteva mingi cu numărul 2 mondial WTA și îi mulțumesc pentru asta.“, a spus Smiley.

Simona vrea să meargă la concertul lui Smiley

În momentul de față Simona Halep se pregătește intens pentru Turneul Campioanelor de la Singapore, care va avea loc peste numai două săptămâni, dar după aceea, ea i-a mărturisit lui Smiley că i-ar plăcea să ajungă la unul dintre concertele lui, și, de ce nu, și la ”Vocea României”.

Smiley i-a dedicat piesa ”Acasă”

A fost o întâlnire plină de emoție și voie bună, în care una dintre cele mai bune sportive din lume l-a cunoscut pe unul dintre cei mai iubiți artiști ai noii generații. Artistul a cântat melodia ”Acasă” pentru Simona, schimbând versurile cu numele ei și a fost plăcut surprins că jucătoarea de tenis cunoștea toate versurile melodiei.

Pe Smiley îl puteți urmări în fiecare vineri, de la ora 20:30, la ”Vocea României”, iar pe Simona Halep începând cu 26 octombrie la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Credit foto: Pro TV

Simona Halep și Smiley

Credit foto: Pro TV

Credit foto: Pro TV

Credit foto: Pro TV