Smiley a publicat duminică o nouă imagine cu el și Gina. Vedeta stă în brațele iubitului și cei doi radiază de fericire, iar mesajul artistului a uimit pe toată lumea.

În ultima vreme au tot circulat zvonuri că Gina Pistol este însărcinată pentru prima dată și îl va face tătic pe Smiley. Cei doi nu au confirmat acest lucru, dar nici nu l-au infirmat, dar se pare că sunt pregătiți să-și întemeieze o familie.

Din imaginea pusă de artist, se vede că vedeta Antena 1 a început să se rotunjească, lucru remarcat și de fani și semn că într-adevăr ar fi însărcinată. Mai mult, mesajul lui care însoțește fotografia lasă de înțeles că partenera lui de viață și probabil bebelușul din pântece îl motivează și îl bucură în fiecare zi.

„O duminica liniștită vă doresc!Aminți-vă de voi,de ce vă bucură, de ce vă motivează..și începeți săptămâna viitoare cu optimism si încredere!Va fi bine!”, a scris Smiley.

Fanii și prietenii lui Smiley și ai Ginei au reacționat imediat și toți așteaptă nerăbdători nunta lor.

„Când 1+1 devine 3, fericirea se citește pe chip. Felicitări!”, ”Pupici, bebelinei. Abio o așteptăm”, ”Parcă se vede așa la față un pic că s-a rotunjit un pic. Dar oricum e cea mai frumoasa”, ”Sunteți superbi! Chimia dintre voi emana atâta iubire si frumusețe! Sa fiți sănătoși și fericiți impreuna!”, ”Cel mai frumos cuplu! Modestia și frumusețea Ginei, om fără aere, caldă.. Doamne, ce dragi îmi sunteți! Doamne Doamne să fie cu voi, să vă dea fericire și iubire până la adânci bătrâneți, oameni frumoși!”, ”Andrei , faceți [email protected]#q nunta odată, că ramâne Ginuța fată mare! Vă pup pe amândoi!”au mai comentat fanii celor doi imaginea înduioșătoare postată de Smiley.

Smiley si GinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Noi imagini cu Gina Pistol după ce s-a scris că ar fi însărcinată. Vedeta radiază de fericire

Gina pistol ar urma să nască la începutul anului

Gina Pistol și Smiley urmează să devină părinți, iar anunțul celor doi nu i-a surprins pe cei apropiați, care se așteptau la asta, dată fiind relația de durată pe care o au vedetele dar, mai mult, faptul că se iubesc foarte mult. Între timp, s-a aflat și ce sex va avea copilul lor. Surse din anturajul lui Smiley și al Ginei au dezvăluit, recent, că vedeta va naște la începutul anului și va aduce pe lume o fetiță.

„Gina și Smiley vor avea, se pare, o fetiță. Aceștia sunt extrem de emoționați, fericiți, nu pot explica în cuvinte ceea ce trăiesc. Momentan nu vor să dezvăluie nimic, ei sunt foarte secretoși în ceea ce privește viața lor personală. Gina se simte bine în mare parte, însă se pare că ar mai fi luat câteva kilograme în plus și a început să i se vadă și burtica. În principiu, vor avea fetiță, după cum ar spune ei. Sarcina ei decurge bine, el este și mai atent și cu ea. Gina și-a dorit foarte tare un copil și iată că Dumnezeu pare să i-l fi dat într-un moment în care se așteptă mai puțin. Ea are în continuare proiecte, contracte pe care și le onorează cu brio, și se comportă ca și cum n-ar fi o graviduță”, au dezvăluit prietenii celor doi.

Citește și:

Tavi Clonda, transformare de look neașteptată: „Am plâns ca un copil”

Radu Mazăre Jr, infectat cu coronavirus. Se tratează acasă