Smiley și Gina sunt în culmea fericirii. Nu mai există nicio îndoială că cei doi vor deveni în curând părinți. Ei au fost surprinși după o vizită la medicul ginecolog, unde se pare că vedeta Antena 1 a mers la o nouă ecografie.

Se pare că Gina a trecut deja de primul trimestru de sarcină și a mers împreună cu Smiley la o nouă ecografie. Cei doi au fost surprinși de paparazzii Click.ro, chiar când ieșeau din clinica de ginecologie, frecventată de mai multe vedete.

Vedeta Antena 1 a căpătat deja rotunjimi specifice sarcinii și încerca să-și ascundă burtică într-o rochiță lejeră, largă și înflorată. Ea și Smiley purtau amândoi măști și păreau un pic distanți.

gina-pistol-gravida-smiley_3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Gina și Smiley formează un cuplu de peste trei ani, dar cei doi au preferat să-și trăiască povestea de dragoste discret, departe de ochii curioșilor. Așa au ales să se bucure și de noua minune din viața lor. Cei doi nu vor să comenteze pe marginea sarcinii, dar sunt foarte încântați că vor deveni părinți și se implică amândoi în mare măsură.

Gina Pistol a declarat în mai multe rânduri că și-ar dori foarte mult să devină mamă și se pare că la 37 de ani visul i s-a împlinit. Ea și artistul formează în prezent unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz.

Foto: Click.ro/ Instagram

Imagini cu Gina si Smiley aici.