Alături de o fotografie în care sunt surprinși el și Gina Pistol privind un mic carusel, cel mai probabil al fetiței lor, Josephine, Smiley a așternut următoarele rânduri, care au devenit virale aproape instantaneu.

”Viata e parca un tur de carusel sau cat un cantec dintr-o cutiuta muzicala. Ma uit acum la caruselul meu si intorc cheita muzicii vietii mele:

Am 38 de ani si iubesc muzica si povestile de cand sunt mic. Atunci cand eram mic, imi imaginam ca pana la 38 e o eternitate. Au trecut ca o clipa…

Moment cu moment, mi-am trait viata asa cum am visat-o si m-am bucurat de fiecare etapa a ei cu intensitatea cu care ma bucur acum. Si cred ca daca maine as redeveni copilul de ieri viata mea ar arata tot asa…

Am 38 de ani, iubesc, sunt sanatos, am o familie si cea mai frumoasa copila din Univers, iubita visurilor si cea mai buna prietena. Avem un motan pufos si stam la o casa cu curte. Am niste parinti frumosi si o bunica care-mi asculta muzica pe Youtube. Iubesc zambetul mamei asa cum iubesc rigoarea tatalui meu sau mainile bunicii mele. Am un frate de 31 de ani, deseori, mai mare ca mine si foarte multi prieteni buni. In plus, am niste vecini exemplari, iar cand ies pe strada lumea imi zambeste si imi spune domnul Smiley…

Sunt bucuros, ca un muritor, pur si simplu pentru ca sunt. Pentru ca ma trezesc dimineata la soare, pentru ca iubesc si primesc iubire, pentru ca tura mea de carusel imi lasa un zambet mare pe fata… E zambetul cu care-ti scriu acum ca viata trece si ca avem puterea sa o incetinim si sa ne bucuram de ea. Va multumesc pentru ca faceti parte din viata mea!”, a scris cu multă sensibilitate Smiley pe Instagram.

Într-un interviu recent, Smiley povestea despre copilăria sa: „Când eram în clasele primare mama îmi făcea toate desenele pentru şcoală. Mama este desenator, deci ştie bine să le deseneze.

Până când s-a prins învăţătoarea că nu le fac eu. Că ea vedea ce fac în clasă şi nu se asemăna cu desenele cu care veneam de acasă. Recunosc că nu mă pricep la desen, scriu şi foarte urât. Am scris de doctor docent, deşi nu am nicio legătură cu medicina”, a dezvăluit Smiley pe canalul de YouTube a lui Speak.

Artistul susține că e atât de lipsit de talent încât nici măcar un copac nu e în stare să deseneze.

Pe numele din buletin Andrei Tiberiu Maria, Smiley s-a născut în Piteşti, judeţul Arges. După spusele lui, în copilărie a fost un copil agitat, care nu stătea locului o clipă.

La vârsta de 10 ani, Smiley şi-a dat seama că plăcerea de a asculta muzică s-a transformat în plăcerea de a cânta. A absolvit Şcoala Populară de Artă de la Liceul de Arte Dinu Lipatti, secţia chitară clasică, iar apoi surprinzător, a urmat cursurile Facultăţii de Comerţ, de la Academia de Studii Economice. Ce-a urmat știm cu toții.

Într-un interviu recent, iată ce declara Gina Pistol despre relația cu Smiley și de ce au făcut publică legătura lor atât de târziu: „De ce ne-au trebuit trei ani? Pentru că este o poveste normală, ca orice altă poveste dintre un el și o ea.

Nu ne place ca fiecare să-și dea cu părerea cine e mai bun pentru mine sau cine e mai bun pentru el. Oamenii tind să facă lucrul ăsta și cumva ne-am protejat!”, spunea Gina Pistol.

Vezi și Cadoul inedit pe care Smiley și Gina Pistol i l-au făcut fiicei lor după botez. Josephine se va mândri cu el

Citește și:

Noi detalii despre starea bebelușei Cristinei Cioran. Vedeta a făcut anunțul chiar de ziua ei:„Ema va fi…”

Pete Doherty a luat în greutate îngrijorător de mult. Ce s-a întâmplat cu celebrul artist britanic