Înainte de a pleca la spital, iubita artistului și-a anunțat fanii că este gata de întâlnirea cu bebelușul ei. „Pregătesc geanta pentru spital și sunt EXCLUSIV entuziasmată să îl cunosc pe bebe. Nu am emoții deloc, nu îmi e frică… sună puțin crazy dar asta simt? După cum vedeți în poză”, a scris Deea pe una dintre rețelele de socializare înainte cu puțin timp să nască.

 

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Băiețelul se va numi Sayan Patrice, iar la scurt timp după ce micuțul a venit pe lume,  Skizzo a publicat o poză pe contul de Instagram în care se vede pătuțul cu fiul lor, la care se uită prin geam împreună cu Samia.

 

 

View this post on Instagram

 

Filmul vietii in full hd #saianpatris

A post shared by Skizzo Skillz (@skizzoskillz) on

Micuța este foarte încântată că are un frățior și îl așteaptă acasă cu mare drag. În primăvara acestui an, iubita celui mai cunoscut rapper din România a vorbit despre cel de-al doilea copil.

 

View this post on Instagram

 

#samiatiana face cunostinta cu #saianpatris

A post shared by Samia Tiana (@samiatiana) on


„Ne doream atât de tare să trăim aceste momente, la fel ca și Samia, noua burtică s-a lăsat așteptată undeva la un an de zile. Suntem fericiți, eu una sunt cea mai liniștită din viața mea, Robert este în extaz, Samia pare să înțeleagă foarte bine ce urmează și se bucură mult. Nu este totul roz, am încă o sarcină grea, dar detaliile astea am să vi le spun în viitorul apropiat. Mulțumesc pentru răbdare”, a scris Deea pe Instagram, în luna mai a acestui an.