Cristina Spătar se gândește tot mai serios să plece în Anglia, iar momentan testează terenul. Ea și-a luat bilete pentru Londra, unde va sta câteva zile, pentru a inspecta orașul și posibilitățile unui loc de muncă.

Această decizie radicală s-a născut pe timpul pandemiei, când evenimentele s-au sistat, iar principala ei sursă de venit a dispărut.

Cântăreața a mărturisit că are de plătit inclusiv un leasing la mașină, dar și chiria la apartamentul în care locuiește cu cei doi copii ai săi. Pe lângă toate acestea sunt și cheltuielile cotidiene, pe care nu le mai poate susține.

S-a gândit tot mai serios să plece din țară, a întors situația pe toate părțile și iată că acest plan este pe punctul de a fi pus în aplicare, spun apropiații ei.

„Toți artiștii o duc rău. Nu știu ce se va întâmpla de acum încolo, vom vedea. Cristina este una dintre persoanele care se află în această situație ingrată. Și anul trecut a fost greu, acum la fel.

A cântărit foarte bine lucrurile și a decis să plece din țară. Are pe cineva în Anglia, care o va ajuta și deja face demersurile necesare.

Nu știm cât de repede sau cât de târziu se va întâmpla. Cert este că ea este foarte hotărâtă și deja merge acolo să se intereseze„, a povestit, pentru Click!, un apropiat de-al vedetei.

Cristina Spătar a rămas și fără iubit

Cristina Spătar este în prezent o femeie singură. Ea și iubitul ei au decis, în luna mai a acestui an, de comun acord, să ia o pauză în relație.

Motivele separării nu se cunosc până acum, dar cei doi par să fi rămas în relații de prietenie.

„Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză.

Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El, în general, știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani”, a declarat Cristina Spătar la momentul respectiv.

Vezi și Cristina Spătar, în doliu. Și tatăl ei a fost ucis de aceeași boală care i-a luat mama: ”Acolo o vei reîntâlni pe ea…”

Citește și:

Ce a pățit Bianca Brad la un bancomat din Capitală: ”Efectiv am căzut în genunchi”

Cum arată fiul lui Arnold Schwarzenegger, la un an după ce a fost criticat că a pierdut lupta cu kilogramele