„Printul Harry și-a rugat tatăl să intervină și să-l ajute să  restabilizeze popularitatea scăzute a soției sale”, a declarat o sursă apropiată cuplului exclusiv pentru Radar Online. Acesta vrea să oprească toate zvonurile urâte despre soția lui, care nu fac altceva decât să-i distrugă imaginea și să facă de râs familia regală britanică.

Harry se pare că profită de faptul că Charles o place pe Meghan și a apelat la el pentru a-l ajuta să remedieze situația în care se află soția lui, pentru ca regina sau alți membri ai familiei regale să nu-și schimbe și ei părerea despre ea.

„Marea problemă este, desigur, cearta cu cumnata ei, Kate Middleton, care se intensifică pe zi ce trece, deși în ziua de Crăciun au apărut împreună în public, încercând să pară prietene”, a mai spus sursa, precizând însă că „Charles a insistat că Harry și cu Meghan ar trebui să-și construiască o relație mai bună cu Kate”.

Decizia de a se muta de la palat este a lui Harry

Tot scandalul a pornit de la faptul că prințul Harry și Meghan au decis să se mute de la palatul Kensington, ceea ce a iscat zvonuri că decizia a fost luată pentru că cele două cumnate nu se mai înțeleg, iar situația a escaladat ulterior.  Cu toate acestea, potrivit revistei Inquisitr, Harry este disperat să remedieze situația, pentru că decizia a fost a lui, ci nu a soției sale, care are acum de suferit. Mezinul familiei regale vrea să se mute de la palat din dorința lui de a sta cât mai departe de familia regală, pentru a se bucura liniștit de noua lui viață de familia, având în vedere că în curând va deveni tătic. Acesta a explicat că mutarea nu are nicio legătură cu certurile dintre Meghan și Kate sau cu faptul că relație dintre el și William s-a răcit.

De asemenea, Ingrid Seward, redactorul-șef de la revista „Majesty” a declara pentru Fox News că nu crede nici ea că mutarea are vreo legătură cu faptul că el și Meghan nu se mai înțeleg cu William și Kate. „Palatul Kensington este o enclavă uriașă. Este ca un sat și Harry tot timpul s-a simțit foarte restrictiv acolo. El vrea să fie departe de palat și de membrii familiei regale. Probabil că nu se mai înțelege așa bine cu fratele lui, dar așa se mai întâmplă într-o familie”, a spus aceasta.

Imaginea lui Meghan are însă de suferit și din cauza faptului că ducesa de Sussex nu respectă niciodată protocolul regal, dar și pentru că familia ei face dezvăluiri în presă, care nu-i fac deloc cinste soției prințului Harry. Deși devenise unul dintre cele cei mai iubiți membri ai familiei regale, Meghan și-a pierdut rapid din popularitate.

Citește și: