Sissoko Sidia a fost găsit mort, miercuri dimineața, în locuința din sectorul 3 al Capitalei. În acest caz nu a fost sesizată poliția, a anunțat Pro TV.

Pe pagina de Facebook a celebrului bucătar au început deja să curgă mesaje de condoleanțe de la prietenii aflați încă în stare de șoc.

Sissoko Sidia a participat la MasterChef în 2012

Sissoko Sidia a participat la show-ul culinar de la PRO TV în 2012, în sezonul 1. Simpaticul concurent de la „MasterChef” a rămas în memoria publicului datorită modului foarte deschis în care şi-a exprimat emoţiile în timpul concursului, acesta neferindu-se să ţipe sau să sară în sus de bucurie când îi reuşea câte un preparat, amintește Click!.

După concurs, Sissoko a reuşit să-şi împlinească unul dintre cele mai mari vise, acela de a-şi lua diploma de bucătar. Ulterior, a participat la procesul de modernizare a bucătăriilor din mai multe restaurante de pe Valea Prahovei şi a organizat chiar şi cursuri pentru bucătari la Sinaia.

Sissoko Sidia s-a născut în București din tată guinez și mama româncă. Liceul l-a terminat în București și apoi a obținut o bursă din partea statului guinez în RDG. A urmat acolo Facultatea de Microelectronică, dar nu a profesat niciodată, pentru că s-a apucat de afaceri. Ultima afacere pe care a avut-o a fost în domeniul construcțiilor.

De gătit s-a apucat de nevoie, în perioada facultății. Așa și-a dat seama că se pricepe la bucătărie. S-a specializat în mâncare asiatică, arabă, africană, italiană, franceză, germană, slow food.

Vezi și Catinca Roman, infectată cu Covid: ”Nu ştiu ce m-aş fi făcut dacă nu eram vaccinată”

Citește și:

Actrița Tania Popa, despre viața în micul orășel de lângă Transnistria și prima impresie atunci când a venit la noi în țară: ”Simt că aici, în România, e casa mea acum”

Dani Oțil a răbufnit împotriva antivacciniștilor: „Europa se uită la noi că suntem hoți…”