Artistul în vârstă de 73 de ani, aflat la a treia căsătorie și prima cu o britanică, Penny Lancaster, susține că își reproșează faptul că nu a știut cum să se despartă de femeile din viața lui. Abia când cea de-a doua soție a lui, Rachel Hunter, cu care are doi copii, Renee, de 26 de ani, și Liam, de 24, l-a lăsat baltă, a înțeles că pe lume există karma.

”Nu am tratat rău femeile, dar nu sunt mândru de felul în care m-am despărțit de ele. Am fost cu adevărat laș”, a declarat el.

”Nu m-am despărțit prin e-mail, dar am lăsat destule cu inima frântă. Mi-am cerut apoi scuze sau măcar am încercat”, a spus el.

”Când Rachel m-a părăsit, nu am avut instrumentele necesare să fac față unei despărțiri. Eram bucăți. A fost îngrozitor. Dacă karma m-a lovit vreodată, atunci a fost!”, a mai recunoscut artistul.

Roata se întoarce

Rod Stewart, pe vremuri un mare playboy, a povestit că doi dintre copiii săi trec acum prin ce a trecut el cu Rachel. ”Zilele trecute, unul dintre băieții mei avea inima frântă și i-am spus: <>

Și una dintre fiicele mele e în aceeași situație în prezent, cu inima frântă. I-am spus: <>”.

Secretul căsniciei: e britanică!

Cântărețul, care mai are doi copii cu prima soție, Kimberly, de 39 de ani, și Sean, de 38, cu prima sa soție, Alana Stewart, și-a găsit fericirea în brațele celei de-a treia soții, Penny Lancaster. E convins că succesul acestei căsnicii stă în faptul că ea e britanică: ”E britanică, prima de acest fel cu care m-am căsătorit”.

”Kelly (fostă parteneră) și Alana (prima soție) sunt americance, iar Rachel e din Noua Zeelandă, așa că poate acesta e secretul”, a mai spus el.

”Penny e din Essex și e mândră de asta. E dură, dar nu foarte dură și nu înghite orice prostie de la mine. E o mamă minunată… întreg pachetul, în ceea ce mă privește”, a spus Rod Stewart.

Cuplul – din care au rezultat Alastair, de 12 ani, și Aiden, de 7 ani – s-a căsătorit în 2007. Cei doi au declarat că unul dintre secretele mariajului e acela că nu merg la culcare fără un sărut de noapte bună.

”Ne îmbrățișăm ori de câte ori ne despărțim. Întotdeauna ne alintăm și ne îmbrățișăm înainte de culcare, chiar și dacă nu facem sex”, a mai mărturisit Rod Stewart.

”Și niciodată nu mergem la culcare fără să ne sărutăm de noapte bună. E minunat. Mă simt de multe ori binecuvântat”, a mai spus artistul.

Rod Stewart mai are o fiică de 31 de ani, Ruby, cu o fostă patreneră, Kelly Emberg, și încă una de 55 de ani, Sarah Streeter, cu o fostă iubită, Susannah Boffey.

Foto: Hepta

Citește și: