Actorul de teatru şi film a declarat că se simte „euforic” pentru că a primit vaccinul. Acesta a fost injectat la Queen Mary’s University Hospital, la Londra.

„Oricine a trăit atât de mult ca mine este în viaţă pentru că a fost vaccinat anterior”, a declarat el. „Cine nu şi-ar dori imunitate la Covid-19 printr-o injecţie nedureroasă?”, a mai spus acesta.

McKellen a precizat că a fost „o zi foarte specială”. Ulterior, pe Twitter, a scris: „Nu ezit să îl recomand tuturor”. El a adăugat se simte „foarte norocos” pentru că a fost vaccinat.

Lucrătorii sanitari şi vârstnicii sunt primele grupe care primesc în Marea Britanie vaccinul împotriva Covid-19. Persoanele vaccinate vor primi o a doua doză la 21 de zile de la prima injecţie.

Prue Leith, Marty Wilde şi Lionel Blair se numără între starurile britanice cărora le-a fost administrat în ultima săptămână vaccinul Pfizer.

Din 27 decembrie, primii români, cadre medicale, vor începe să fie vaccinați.

Vezi și Ce spune Simona Gherghe despre vaccinul anti-coronavirus. Este prima vedetă din România care declară asta răspicat!

Citește și:

Oana Roman, totul despre intervențiile chirurgicale estetice. Și-a făcut sau nu așa ceva? ”Am 45 de ani. Calm sau unfollow!”

Prințesa Charlene de Monaco, soția principelui Albert, e de nerecunoscut! E îngrozitor cum s-a tuns!