Simona Săndulescu a ales să-și încheie socotelile cu viața într-un mod brutal și de neînțeles. Femeia, în vârstă de 43 de ani, a scris un mesaj cutremurător pe pagina ei de Facebook, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 01.29, în care își anunța intenția de a se sinucide.

„Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamăgesc! Dar viața a devenit insuportabilă pentru mine…..Vă rog să mă iertați! Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpărtășite….Draga mea Cristina Deutsch, te rog să îi transmiți!”, a fost ultimul mesaj al Simonei Săndulescu.

Prietenii au încercat, cu disperare, să ajungă la timp la Lacul Morii

Prietenii s-au alertat și au încercat, disperați, să ia legătura cu ea, însă se pare că toate eforturile lor au fost în zadar. Simona Săndulescu și-a lăsat telefonul pe mal și și-a dus planul negru până la capăt. „Dragilor, am vorbit cu un domn care m-a sunat pe telefonul de messenger și mi-a confirmat decesul ei. A fost acolo azi noapte și i-a ridicat trupul din lac, din păcate echipa a ajuns când ea deja era moartă! Și-a lăsat telefonul pe dig, degeaba o sunam noi… L-a lăsat pe dig și s-a aruncat peste balustradă. Au văzut toată scena doi tineri care se aflau pe dig.. Au sunat la poliție, dar ea s-a aruncat peste balustradă. Este depus trupul la IML. Cine dorește alte detalii, poate suna la secția de politie 20. Telefonul este la mama ei… Mai multe nu mai știu! Sunt afectată de această veste cumplită! Nu pot să cred!! Să ne rugăm pentru sufletul ei, greu încercat!”, a scris o pritenă, în acea noaptă, la postarea cumplită a Simonei Săndulescu.

Sinuciderea a fost confirmată de polițiștii de la Secția 20. „La data de 6 august, în jurul orei 1.40, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 20 a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un lac din Sectorul 6, se află o persoană înecată. La fața locului s-au deplasat polițiști cadrul Secției 20 și un echipaj de pompieri – scafandri, care au intervenit pentru scoaterea persoanei din apă”, se arată în comunicatul poliției.

simona-sandulescu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 25

Cine a fost Simona Săndulescu, artista care s-a sinucis din dragoste, în Lacul Morii

Simona  Săndulescu a fost artist liric și instrumentist în cadrul Societății Române de Radiodifuziune. A participat ca organist în concertele Orchestrei Naționale Radio, Orchestrei de Cameră Radio, Corului Academic Radio și Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”, scrie societateamuzicala.ro. Ca organist solist a susținut recitaluri la Sala Radio, Catedrala Sfântul Iosif, Universitatea Națională de Muzică, Biserica Italiană, Biserica Franceză etc. A participat ca organist în cadrul Festivalului „George Enescu” (2013) și în cadrul Festivalului RadiRo (2014). Activitatea sa a fost bogată și în domeniul muzicii de cameră, susținând numeroase recitaluri camerale alaturi de artisti renumiti.

Simona Săndulescu a fost Doctor în Muzică din anul 2010. A obținut acest titlu datorită elaborării tezei de doctorat cu titlul „Ilustrarea sintezei dintre vechi și nou în creația organistică românească din a doua jumătate a secolului XX”. Dintre realizările sale ca organist este semnificativă contribuția sa la realizarea CD-ului „Oremus”, CD ce conține lucrări valoroase de muzică sacra în interpretarea Corului Radio dirijat de maestrul Dan Mihai Goia. Simona Săndulescu a fost totodată organist la Biserica Franceză „Sacré Coeur” din București.

Citește și: Sergiu Marocico, actor român de 34 de ani, găsit mort în casă. S-ar fi sinucis după o altercație cu iubitul soției sale

Citește și: Fiul lui Sinead O’Connor s-a sinucis. Băiatul avea doar 17 ani