Mai degrabă o teamă a ei, pe care nu o poate controla. Asta, deși e o femeie care pare și este foarte sigură de ea și stăpână pe situație.

Jurnalista a recunoscut recent că se panichează foarte tare dacă copiii ei nu îi răspund la telefon, fie și cu un mesaj. Vrea să știe în orice moment unde sunt aceștia și dacă sunt bine.

O iau razna. E ceva ce nu pot controla”

Ea recunoaște că intră în panică de fiecare dată când unul din aceștia nu comunică, mărturisind că și un simplu mesaj este suficient pentru ea, pentru a ști dacă sunt bine sau nu. Recunoaște, însă, că nu îi sună foarte des, dar are pretenția ca atunci când o face ei să răspundă în timp util.

„Există un singur lucru la care țin. Un singur lucru! Să-mi răspundă la telefon, amândoi! Dacă nu mi-au răspuns la telefon, eu o iau razna. E ceva ce nu pot controla. Dacă-mi scrie: «Mama, nu pot vorbi. Sunt OK!», e bine, dacă nu-mi răspunde, intru în panică fără să pot controla asta.

Indiferent de situație, ei răspund la telefon și-mi spun că sunt OK. Dar nu-i sun prea des!”, a povestit ea.

copii-berecleanuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

Despre menirea sa de părinte, Andreea Berecleanu recunoaște că nu e o mamă perfectă. ”Am greșit ca mamă, cu siguranță. Nu pot să-ți dau un exemplu acum. Cu cât cresc copiii mei, cu atât am de învățat de la ei. Trebuie să fii deschis, receptiv.

Eu i-am învățat să nu mintă. Eu detest minciuna și mă refer la minciuna gratuită.

Uite că ei m-au învățat că și minciuna are rolul ei și să nu mai fac o tragedie din asta. Eu mă bucur de procesul ăsta și mă bucur că mă așteaptă alte învățături de la ei”, a spus Andreea Berecleanu în podcastul „Lucruri simple”, de pe canalul de YouTube al cântărețului Horia Brenciu.

Vezi și Bunica Andreei Berecleanu a împlinit 94 de ani! De la ea a moștenit știrista trăsăturile!

Citește și:

Ce spune Mircea Baniciu despre viitorul său ginere. Cum a fost cerută în căsătorie Ana Baniciu (Video)

Cătălin Cazacu a cerut-o pe Ramona Olaru în căsătorie? Declarația făcută la TV