Feli Donose (36 de ani) a anunțat despărțirea, miercuri, pe pagina ei de Instagram. „Mai sunt câteva zile până în 2023, iar eu vreau să intru în noul an curată și fără secrete. Așa că vreau să știți de la mine că eu și Cătălin am hotărât de comun acord să ne despărțim. Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit. Pe mine și Cătă ne leagă, de aici încolo, o relație de prietenie frumoasă, mult respect și, cel mai important, rolul de părinți ai Norei Luna. Rog presa să ne respecte intimitatea, așa cum și eu am respectat presa la începutul carierei mele. Să avem un 2023 înfloritor”, a scris Feli Donose pe Instastory.

Dar cine este iubitul lui Feli Donose? Solista nu a oferit niciodată detalii explicite despre misteriosul ei iubit, ba chiar poți număra pe degetele de la două mâini fotografiile de familie, pe care artista le-a publicat în social media, în decursul celor 5 ani de relație. Nu este de condamnat, este doar de remarcat discreția și decența cu care și-au trăit povestea de iubire. Cel mai probabil, Feli a fost de acord să respecte intimitatea partenerului ei, pentru că acesta nu este persoană publică și nu are nici o legătură cu industria muzicală.

Singurele poze de familie cu Feli Donose și iubitul ei misterios.

De altfel, până în 2019, toată lumea se întreba cine este și cum arată iubitul lui Feli, cel care i-a pus inima pe jar atât de puternic. Abia după doi ani de relație, adică în octombrie 2019, solista a decis să publice pe rețelele sociale o poză în care se vede și fața iubitului ei, Cătălin. Alături de imaginea respectivă, Feli a scris și un mesaj de suflet: „Bucuria e o trăire interioară generatoare a unei stări de bine cu mari nivele de energie. Expresia feței în bucurie se transformă, ochii devin lucioși și fața senină, însoțită de zâmbete. Bucurie. Tu și Nora Luna. Toată viața”, a spus solista, pe conturile sociale. Iată, mai jos, singurele poze pe care Feli le-a publicat pe Instagram cu iubitul ei, Cătălin, și cu fiica lor, minunata Nora Luna (4 ani).

feli-donose-iubit-catalin-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Relația a fost pusă la încercare în timpul pandemiei

În timpul pandemiei de coronavirus, Feli își expunea trăirile pe rețelele sociale și recunoștea că timpul petrecut împreună cu iubitul, forțați de restricții, nu a fost mereu unul de calitate. Cei doi au simțit nevoia de spațiu personal și chiar să fie singuri, din când în când. „De când cu pandemia, eu și Cătă stăm foarte mult împreună. Job-ul lui, deocamdată, e de acasă și eu cum am mai rar concerte stau mai mult la domiciliu decât credeam. Uneori ne călcăm destul de tare pe nervi. Probabil că, la un moment dat, ne e rău de prea mult bine. Vă sună cunoscut?”, scria Feli Donose pe contul ei de Instagram.

„Suntem amândoi zodia Gemeni. Asta înseamnă că suntem patru oameni cu suflet de copil într-o relație de oameni mari. Uneori abia așteptăm să plecăm câteva zile (separat) și să mai luăm o pauză. Fiecare cu viața lui! Totuși, după două zile vine nedezlipitul sentiment de «Îmi e dor de tine». Îmi place de noi. Suntem buni și nebuni”, mai descria Feli relația ei, în pandemie.

Citește AICI cum s-au cunoscut Feli Donose și iubitul ei, Cătălin!