Thomas Markle a fost invitat în emsiunea „Good Morning Britain”, unde a vorbit cu gazdele emisiunii, Piers Morgan și Susanna Reid, despre prima lui conversație cu prințul Harry, când acesta i-a cerut mâna fiicei lui. Bărbatul, în vârstă de 73 de ani, a povestit că i-a spus acestuia că acceptă cu o singură condiție. Să-i promită solemn că nu va ridica niciodată mâna la fiica lui.

„I-am spus, ești un gentleman, promite-mi că nu vei ridica niciodată mâna la fiica mea și îți dau permisiunea să o iei de soție”, a declarat bărbatul în primul interviu, după ce a lipsit de la nunta regală.

„Meghan mi-a spus prima despre planurile lor și când vorbea la telefon cu Harry, mi l-a dat și mie și mi-a cerut mâna ei prin telefon”, a mai spus acesta.

Acesta a povestit și cum l-a anunțat fiica lui că iubitul ei este prințul Harry. „Prima dată mi-a zis că are un iubit nou. A doua oară mi-a spus că este britanic, iar a treia oară mi-a zis: El este prinț. Este Harry, dar trebuie să-i spunem doar „H” ca să nu știe nimeni că vorbim despre el”, a spus tatăl fostei actrițe.

Citește și: Ce familia frumoasă are Marius Moga! Fiica lui este superbă. Are aproape trei ani și a moștenit de la tatăl ei…

A plâns pentru că nu și-a condus fiica la altar

Thomas a dezvăluit că și-a dorit foarte mult să-și conducă fiica la altar, mărturisind că a plâns când a văzut că în locul lui, acesta a mers la brațul prințului Charles.

Fostul regizor, care locuiește în Mexic, a fost nevoit să lipsească de la nunta regală din cauza unei operații pe inimă. Înainte de marea zi, el anunțase că nu va mai veni la nuntă după ce a fost implicat într-un scandal cu niște poze trucate cu niște paparazzi de la niște tabloide britanice.

Domnul Markle a mărturisit că inițial a fost de acord să realizeze acele poze pentru că a crezut că îl vor ajuta să-și facă o imagine mai bună, însă lucrurile nu au ieșit așa cum își dora.  „Am crezut că acele poze îmi vor îmbunătăți imaginea, însă totul a ieșit greșit. M-am simțit prost din cauza asta și mi-am cerut scuze, a fost o greșeală. (…). Nu am făcut-o pentru bani, ci doar pentru a-mi schimba imaginea”, a spus acesta.

Citește și: