Cântăreața irlandeză, mamă a patru copii,  susține că locuiește de o săptămână într-un motel, unde plătește 70 de dolari pe noapte, undeva la ieșirea din New Jersey. Sinead mărturișește în lacrimi că singurătatea o copleșește, fapt pentru care se chinuie să trăiască pentru că se gândește în fiecare minut să se sinucidă.

“Locuiesc acum într-un motel din New Jersey. Sunt singură. Nu există nimeni în viaţă mea, doar medicul meu psihiatru, un om minunat care mă ţine în viaţă. Boală nu ţine cont de om. Nimănui nu îi pasă de mine, mă simt atât de singură”, spune artista.

Citește și: Chitaristul formației The Rolling Stones, diagnosticat cu cancer. Și-a întristat fanii cu anunțul lui. Artistul a refuzat să facă chimioterapie, pentru că…

Sinead O’Connor vrea să se sinucidă

Sinead O'Connor, faimoasa interpreta a piesei "Nothing compares to you", dezvăluire cutremurătoare,  în lacrimi. Trece prin clipe dramatice. Se chinuie în fiecare zi să rămână în viațăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Bolile mintale sunt ca drogurile și nu îi pasă cine ești(…). Subit, toți oamenii care se presupune că te iubesc și ar trebui să aibă grijă de tine te tratează ca pe un nimeni. E ca la o vânătoare de vrăjitoare”, a mai spus aceasta, precizând că se luptă la fel cum fac și milioane de alți oameni cu bolile mintale.

„Dacă eram doar eu plecam de mult. Mă duceam la mamea mea…pentru că de doi ani sunt singură pe acest pământ ca o pedeapsă pentru boala mea mintală nenorocită și sunt supărată pentru că nimănui nu-i pasă de mine”, a mai spus ea. Sinead a adăugat că a fost recent în spital și pentru pietre la rinichi.

O’Connor  a fost diagnosticată cu tulburare bipolară în anul 2003 și de mai mulți ani se lupta cu o depresie severă.

O femeie care stă la același motel a declarat pentru Page Six că Sinead are la mână o brățară de spital și stă toată ziua cu ușa deschisă la cameră. Ea o închide doar noaptea când este văzută făcând mai multe drumuri la un aparat cu sucuri.

Înregistrarea video i-a îngrijorat pe fanii artisti care au încercat să o încurajeze și fac apel către copiii cântăreței să-și ajute mama. ‘

Citește și: