Sinéad O’Connor a fost internată în spital, la doar câteva zile după ce fiul ei de 17 ani s-a sinucis, potrivit CNN. Cântăreața britanică este devastată de moartea băiatului ei și a încercat și ea să-și ia viața.

Cântăreața Sinéad O’Connor a fost internată în spital, la o săptămână după ce fiul ei de 17 ani s-a sinucis, potrivit CNN.

Cântăreața cunoscută pentru interpretarea melodiei „Nothing Compares 2 U” și-a anunțat fanii joi noapte că se îndrepta către spital pentru a primi ajutor medical, după ce a distribuit pe Twitter mesaje că plănuiește să-și ia viața.

„Am decis să-mi urmez fiul. Nu are rost viața fără el. Tot ce ating, ruinez. Am rămas doar pentru el. Iar acum el a dispărut”, a scris aceasta pe un cont de Twitter neverificat care este legat de contul ei oficial.

O’Connor, care a vorbit deschis despre propriile probleme psihice și gânduri suicidale, a mai transmis că se simte „pierdută”, învinovățindu-se pentru moartea fiului ei.

Femeia, mamă a patru copii, a urmat postarea cu un alt mesaj la o oră după, cerându-și scuze pentru mesajul alarmant și asigurându-și fanii că vrea să obțină sprijin medical.

‘Later with Jools Holland’ TV programme, London, Britain – 20 Nov 2012SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Îmi cer scuze. Nu ar fi trebuit să spun asta. Sunt cu polițiștii acum în drum către spital. Îmi cer scuze că am supărat pe toată lumea”, a spus aceasta, precizând: „Sunt pierdută fără copilul meu și mă urăsc. Spitalul mă va ajuta o vreme. Însă o să-l găsesc pe Shane. Asta este doar o amânare”.

Cu toate acestea, O’Connor a participat sâmbătă la funeraliile fiului ei, în Dublin, Irlanda, iar apariția ei a șocat pe toată lumea. Și asta, pentru că artista a ales o ținută total nepotrivită. Ea a venit să-și ia rămas bun de la fiul ei, îmbrăcată în roz.

Trupul lui Shane O’Connor a fost descoperit pe 7 ianuarie, la două zile după ce dispăruse.

Mama sa i-a anunțat moartea pe Twitter, spunând că „frumosul” ei fiu „a decis să-și încheie chinul pe Pământ”.

„Fiul meu frumos, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieții mele, a decis să-și încheie lupta pe Pământ și este acum cu Dumnezeu. Odihnească-se în pace și nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc tare mult. Să fii în pace”, a scris cântăreața.