Zerrin trece prin clipe extrem de dureroase. Aceasta nu are deloc noroc în dragoste. După ce a divorțat de primul ei soț a doua oară, celebrul actor Çetin Tekindor, Zerrin a început o idilă cu alt coleg de breaslă, Haluk Bilginer, din 2012, an în care acesta a divorțat de soția lui, Aşkın Nur Yengi, cu care era însurat de șase ani, culmea, tocmai din cauza frumoasei actrițe. Însă, poveste de iubire dintre cei doi, a ajuns  acum la final, după cum scriu toate ziarele din Turcia.

Elbise Tasarım: @mashhsis

A post shared by Zerrin Tekindor (@zerrintekindor) on


Potrivit ziarului Sabah, Bilginer, care este cu 10 ani mai mare decât Zerrin,  a decis să o părăsească pe frumoasa actriță și s-a întors  la fosta lui soție, Aşkın Nur Yengi, care a declarat că l-a iertat pentru faptul că a înșelat-o. Deși au divorțat, Bilginer și soția lui au continuat să locuiască în aceeași casă de dragul fetiței lor, Nazli, în vârstă de 10 de ani, iar acest lucru se pare că i-a făcut să revină la sentimente mai bune și să-și mai dea o șansă.


Pe de altă parte, alte publicații susțin că relația celor doi s-ar fi sfârșit și din cauza insistențelor fiului lui Zerrin, Hira.


Zerrin Tekindor nu este doar actriță de seriale. Ea a jucat în numeroase piese de tatru, și în filme pe marile ecrane, însă este și o pictoriță desăvârșită. A avut peste nouă expoziții de pictură. În serialul fenomen „Dragoste infinită”, Leyla joacă rolul confidentei îndrăgostiților Nihan Sezin și Kemal Soydere. Pentru inima ei se luptă simpaticul Ayhan și tatăl lui Emir, Galip.

De altfel, simptatica Leyla din „Dragoste infinită”, este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia, însă aceasta a moștenit trăsăturile frumoase de la mama ei, după cum demonstrează o fotografie cu cea care i-a dat viața pe care actrița a postat-o pe Instagram.

Anne♥️

A post shared by Zerrin Tekindor (@zerrintekindor) on

 

Citește și: