Este pentru a cincea oară când blond trebyuie să-și schimbe implanturile mamare. ”Nici nu mă mai recunosc! Nu mai am încredere nici în medici!”, a spus aceasta recent.

Simona Trașcă este una dintre vedetele care s-au confruntat de-a lungul timpului cu probleme la sâni. Blondina a avut nu mai puțin de patru intervenții la sâni, iar recent a primit vestea că trebuie să se supună unei a cincea, după ce e acuzat dureri insuportabile.

Chiar dacă trebuia să se opereze de mai mult timp, Simona Trașcă a amânat să o facă din cauza fricii. Vedeta spune că nu mai are încredere în medici, din cauza ratei mare de insucces în ceea ce privește operațiile estetice.

„Silicoanele mele sunt vechi de nouă ani! În mod normal, la 10 ani trebuie schimbate oricum! E mai mare frica însă, decât durerea! Am dureri de peste doi ani la sâni, dar am tot amânat operația! Am dureri, dar nu chiar în fiecare zi, așa brusc mă apucă uneori! Ar fi a cincea oară când mă operez la sâni.

Am prins, însă, mare frică mare de operații! Mi-e frică de mor! Nici nu mă mai recunosc! Din cauza anesteziilor, am prins frică. Plus, de câte operații nereușite am auzit în ultima vreme, Doamne ferește! Nu mai am incredere nici în medici!

E dificil acum să faci orice fel de intervenție! Nici nu știu la ce doctor să mă mai duc!

Am fost deja la consult, dar am anulat, pe ultima sută de metri, operația! Nu pot să iau o hotărâre! Cert este că trebuie să mă operez, vrând-nevrând!”, a declarat Simona Trașcă, în exclusivitate pentru Click!

Îmi caut doctor care să mă opereze”

Recent, vedeta anunța că își caută medic, după ce acuza dureri la unul dintre sâni.

”Îmi caut doctor care să mă opereze, în sensul în care nu mai sunt atât de inconștientă cum eram în alți ani și acum mă interesez foarte mult. Durerile de la sânul stâng și se simte – mi-a spus doctorul când m-a palpat sâmbătă – că se simte implantul și are el loc acolo să se miște”, a adăugat Simona Trașcă, potrivit spynews.

Vezi Andreea Antonescu, probleme cu silicoanele: „Mă doare de mor!”. Artista s-a lăsat pe mâinile medicului

Citește și:

„Corpul nostru nu are limite”. Romanița Iovan, reușită de excepție, la 57 de ani: ”Am făcut față unei situații incredibile”

Anamaria Ferentz și-a sărbătorit iubitul. Ce mesaj i-a transmis celui alături de care și-a găsit liniștea