Ce se întâmplă, de ce nu are pace, dar și cine sunt oamenii pe care ea îi banuiește a povestit recent vedeta.

”Din povestirile unor foști chiriași ar fi reieșit faptul că a fost forțată ușa în toiul nopții de mai multe ori, cu diferite obiecte. Nu cunosc mai multe detalii, dar voi face o investigație mai aprofundată. Nu pot acuza pe cineva fără o dovadă clară.

Vreau să le aduc la cunoștință celor care încearcă să-mi aducă atingere domiciliului și vieții mele private, indiferent cine ar fi aceștia, că sunt foști muncitori care au zugrăvit casa sau menajere, admiratori sau chiar sau chiar și foste iubite de-ale actualului iubit geloase, faptul că pătrunderea fără drept în orice mod într-o locuință, încăpere, fără consințământul persoanei care le folosește, ori refuzul de a le părăsi la cererea acesteia, se pedepsește cu închisoarea și în cazul în care fapta este săvârșită de o persoană în timpul nopții, că este înarmată ori prin folosire de calități mincinoase, pedeapsa este cu închisoare, de asemenea. (…)

Voi face plângere la poliție și toate demersurile legale.”, a declarat Simona Sensual la Antena Stars.

În urmă cu ceva vreme, Simona Sensual mărturisea pentru aceeași sursă că nu a mai mers la sală deoarece era hărțuită de un individ. Bruneta spunea atunci și că, de-a lungul timpului, nu a putut să treacă peste astfel de incidente, iar cei care o atacă sunt de fiecare dată persoane diferite.

Simona Sensual, hărtuiță prin mesaje de un bărbat necunoscut

În urmă cu ceva vreme, Simona Sensual a mărturisit că numărul ei personal de telefon a fost postat pe site-ul firmei pe care o conduce, iar pentru un individ a fost ocazia perfectă ca să profite. A fost sunată de nenumărate ori în miez de noapte.

,,Cred ca am făcut o greșeală, am pus numărul meu personal pe site-ul de firmă, cred că de acolo l-au luat. Eu nu știu sigur dacă este o persoană sau mai multe, pentru că mă sună mai multe numere de telefon, astfel că nu am certitudinea dacă este o persoană sau mai multe.

Mai stresat este că mă sună noaptea cu video call. De câțiva ani de zile mă sună, cel mai recent s-a întâmplat zilele trecute.

Noaptea eu nu răspund, indiferent de cine ar fi, decât dacă este o urgență.

O să schimb numărul de telefon și o să scap de acest stres. Nu l-am schimbat până acum pentru că am foarte mulți furnizori care mă sună și îmi este greu să dau mailuri să spun că am schimbat numărul. Am zis că poate se schimba situația și o să mă lase în pace”, a mai spus Simona Sensual.

Vezi și Simona Sensual a divorțat. A confirmat, oficial, ruptura: ”După pandemia asta mi-am dat seama că…”

Citește și:

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doa oară. Prima poză cu burtica. Wow, solista a spus și cine este tatăl copilului

PRO TV, reacție oficială după ce a anunțat că Florin Salam a murit. Ce spune avocatul manelistului