UPDATE: Simona Săndulescu a fost condusă pe ultimul drum marți, 9 august, începând cu ora 12.00. Regretata artistă își doarme somnul de veci la Cimitirul Bellu Catolic, din Capitală.

Simona Săndulescu a ales să-și încheie socotelile cu viața într-un mod brutal și de neînțeles. Femeia, în vârstă de 43 de ani, a scris un mesaj cutremurător pe pagina ei de Facebook, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 01.29, în care își anunța intenția de a se sinucide.

Simona Săndulescu și-a anunțat sinuciderea, pe Facebook

„Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamăgesc! Dar viața a devenit insuportabilă pentru mine…..Vă rog să mă iertați! Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpărtășite….Draga mea Cristina Deutsch, te rog să îi transmiți!”, a fost ultimul mesaj al Simonei Săndulescu.

Prietenii s-au alertat și au încercat, disperați, să ia legătura cu ea, însă se pare că toate eforturile lor au fost în zadar. Simona Săndulescu și-a lăsat telefonul pe mal și și-a dus planul negru până la capăt.

Sinuciderea a fost confirmată de polițiștii de la Secția 20. „La data de 6 august, în jurul orei 1.40, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 20 a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un lac din Sectorul 6, se află o persoană înecată. La fața locului s-au deplasat polițiști cadrul Secției 20 și un echipaj de pompieri – scafandri, care au intervenit pentru scoaterea persoanei din apă”, se arată în comunicatul poliției.

Simona Săndulescu împlinise 43 de ani pe 31 iulie și organizase o petrecere

Simona Săndulescu s-a născut pe 31 iulie 1979, așa că împlinise vârsta de 43 de ani cu nici o săptămână înainte de a-și pune capăt zilelor. Nimeni nu știa ce e în sufletul ei, chinurile unei iubiri neîmpărtășite, dureri mai vechi, cronicizate, nemulțumiri legate de carieră sau probleme financiare. A știut să ascundă totul foarte bine, iar la ziua ei de naștere a fost toată numai un zâmbet. Imaginile vorbesc de la sine.

Își făcuse programare la coafor pentru ziua de sâmbătă. În acea noapte s-a sinucis

Mai mult, cu 4 zile înainte să se sinucidă, Simona Săndulescu a fost și un salon de înfrumusețare, pe care îl frecventa de obicei. Din 1 august datează și ultima poză cu ea în viață. Simona apare în fotografie înconjurată de echipa de stiliști, care a răsfățat-o, de ziua ei. Se pare că artista își mai făcuse o programare pentru ziua de sâmbătă, 6 august, însă nu a mai ajuns. În acea noapte a decis să plece pentru totdeauna.

„De ce să se termine viața așa, Simonaaa, mă doare sufletul să te știu fără suflet, acum 4 zile ai fost la noi, și erai bucuroasă, azi trebuia să vii la noi la salon, Simo, te-am așteptat și nu ai venit! De ce să se termine viața așa? Dumnezeu să te odihnească în pace, să te aibă în paza lui! Ai lăsat o durere imensă!”, a scris, pe Facebook, unul dintre hairstyliștii salonului.

simona-sandulescu-5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Cine a fost Simona Săndulescu, artista care s-a sinucis din dragoste, în Lacul Morii

Simona  Săndulescu a fost artist liric și instrumentist în cadrul Societății Române de Radiodifuziune. A participat ca organist în concertele Orchestrei Naționale Radio, Orchestrei de Cameră Radio, Corului Academic Radio și Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”, scrie societateamuzicala.ro. Ca organist solist a susținut recitaluri la Sala Radio, Catedrala Sfântul Iosif, Universitatea Națională de Muzică, Biserica Italiană, Biserica Franceză etc. A participat ca organist în cadrul Festivalului „George Enescu” (2013) și în cadrul Festivalului RadiRo (2014). Activitatea sa a fost bogată și în domeniul muzicii de cameră, susținând numeroase recitaluri camerale alaturi de artisti renumiti.

Simona Săndulescu a fost Doctor în Muzică din anul 2010. A obținut acest titlu datorită elaborării tezei de doctorat cu titlul „Ilustrarea sintezei dintre vechi și nou în creația organistică românească din a doua jumătate a secolului XX”. Dintre realizările sale ca organist este semnificativă contribuția sa la realizarea CD-ului „Oremus”, CD ce conține lucrări valoroase de muzică sacra în interpretarea Corului Radio dirijat de maestrul Dan Mihai Goia. Simona Săndulescu a fost totodată organist la Biserica Franceză „Sacré Coeur” din București.

Citește și: Sergiu Marocico, actor român de 34 de ani, găsit mort în casă. S-ar fi sinucis după o altercație cu iubitul soției sale

Citește și: Fiul lui Sinead O’Connor s-a sinucis. Băiatul avea doar 17 ani