Recent, la Palatul Pralamentului, a avut loc Gala Atipic Beauty 2023, un eveniment care își propune să arate în ce constă, cu adevărat, frumusețea. Mai multe persoane cu dizabilități au defilat pe podium la evenimentul susținut și prezentat de Andreea Marin. Printre ele s-a aflat și Simona Pătruleasa.

Vedeta a strălucit într-o rochie neagră și a fost perfect pusă la punct, chiar dacă, spune ea, s-a pregătit în doar câteva minute.

Cât timp îi ia să se pregătească pentru un eveniment

Simona Pătruleasa a reușit să arate impecabil în doar zece minute și asta face de ani buni. Stilul de viață alert, unde trebuie să îmbine cât mai bine viața profesională cu cea de familie, a determinat-o pe aceasta să învețe să-și desfășoare toate activitățile contratimp, lucru care pare că îi iese de minune.

„Look-ul din seara asta a durat 10 minute. Înainte să mă machiez am stat cu niște patch-uri la ochi luate din frigider, am făcut curățenie prin casă, pentru că am plecat la serviciu și am lăsat totul la punct, m-am mai uitat puțin și pe temele lui Ingrid la geografie, după care m-am apucat de machiaj, care a durat 10 minute. Două minute îmbrăcatul, am trecut pe la serviciu, m-a făcut la păr o colegă în cinci minute, deci foarte repede m-am pregătit”, a declarat ea pentru Spectacola.

De asemenea, chiar dacă majoritatea femeilor stau să se gândească ore în șir pentru rochia pe care ar putea să o îmbrace la un astfel de eveniment important, Simona spune că a luat această decizie cu cinci minute înainte să iasă pe ușă.

„M-am hotărât când mă machiam, cu cinci minute înainte să plec, cu ce mă îmbrac. Eu așa fac în ultimul timp.

Pe vremuri eram ceva mai organizată, dar acum totul este pe fugă. Am o zonă în dressing în care am doar lucruri cu care mă îmbrac la evenimente și atunci mi-e foarte simplu să iau decizia. Totul e negru și alb, e foarte ușor de ales”, spune Simona Pătruleasa.

Simona Pătruleasa și Andreea RaicuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Trucul de frumusețe la care apelează în fiecare zi

Simona Pătruleasa se menține impecabil, la vârsta de 48 de ani. Întrebată care este trucul de frumusețe la care apelează în fiecare zi, pentru a avea un ten cât mai proaspăt, iată ce a răspuns vedeta: „În fiecare dimineață, înainte să mă machiez, adică pe la 5:30, îmi pun aceste patch-uri (plasturi) la ochi, de la frigider, care oricât ai fi de obosit, îți revigorează zona ochilor. Eu fără astea nu funcționez, am frigiderul plin de patch-uri”, a explicat ea.

De-a lungul timpului, vedeta mai spunea că apelează la măști, dimineața, câtă vreme își bea cafeaua, și își face gomaj, o dată pe săptămână, ori cu produse de la farmacie, ori cu cafea amestecată cu miere.

Wow! Cum arată vedetele de la știri în costum de baie. Cele mai noi imagini de la plajă cu Simona Pătruleasa, Lavinia Petrea și Sandra Stoicescu

Cât despre siluetă, are grijă să nu mănânce după 18.30 și ține post intermitent, pauza, în cazul ei, fiind de 16 ore. În plus, ține post. Toate acestea, în cazul ei, funcționează, pentru că vedeta se menține la 56 de kilograme.

Vezi și Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica Simonei Pătruleasa! Ingrid seamănă mai mult cu tati, dar e fashionistă ca mami

Citește și:

Dolph Lundgren, anunț șocant: cancerul s-a răspândit la plâmâni, stomac și coloană. De 8 ani luptă cu boala, în secret

Mihai Trăistariu trăiește cu o mare vină legat de fratele său, pictorul: ”Din cauza mea el nu mai vede bine”