Vedeta Kanal D o duce zilnic pe Ingrid la școală, astfel că întrevederile cu invatatoarea sunt si ele foarte dese. Astfel reușește să se informeze zilnic asupra adaptării fetiței ei la programa școalară și să fie la curent cu activitățile specifice în care aceasta urmează să fie implicată, chiar dacă nu reușeste să ajungă la clasicele sedințe cu părintii care au loc, de regula, seara, când vedeta se aflaă la pupitrul știrilor.

Ingrid, in prima zi de scoalaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Alexandru Arşinel a fost dus de urgenţă la spital. S-a simțit rău și a chemat salvarea

Simona nu reușește să ajungă la ședințele cu părinții

“La ora la care se programează  ședintele cu părinții îmi este imposibil să fiu acolo , deoarece prezint jurnalul serii. Dar atât eu, cat și soțul meu, Sabin, o ducem la școala și o luăm de acolo pe Ingrid în fiecare zi . Deci întrevederile cu învățătoarea lui Ingrid au loc zilnic, ne interesam de activitatea ei, de ce năzdravanii face acolo. Este copil”, spune vedeta.

Prezentatoarea Stirilor Kanal D  a povestit cum organiza, la rându-i,  sedintele cu parintii , pe vremea cand era invatatoare, si prin ce modalitati reusea sa ii instiinteze pe parinti elevilor sai despre activitatea acestora la ore.

“Convocam parintii copiilor la sedinta in anumite momente – la inceputul anului, atunci cand trebuia sa stabilim anumite activitati, dar si ori de cate ori mai era nevoie. Cand trebuia sa le comunic ceva personal, ii chemam la scoala prin intermediul unui – scriam mesajul pentru parinte in acel caietel, iar copilul il ducea mamei sau tatalui”, a adaugat Simona Patruleasa.

Citește și: