Tensiunile se resimt cu desăvârşire în echipa Faimoşilor, mai ales după jocul pentru provizii pe care l-au pierut în faţa Războinicilor. Jador pare să fie văzut de colegii lui drept capul răutăţilor, de la el încep toate certurile, atât pe traseu, cât şi în interiorul echipei, atunci când se află pe insula lor.

Faimoşii păreau că vor câştiga jocul pentru provizii în ediţia a treia de la Survivor România 2021. Duelul a început promiţător pentru echipa roşie, Faimoşii i-au condus pe Războinci cu 5-2, cu toate astea, echipa albastră a câştigat din nou jocul. Acest fapt a condus la dispute şi reproşuri în echipa adversă.

simona-88765-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

După ultimul joc pierdut, Faimoşii au clacat. Supărați și demoralizați între ei au apărut discuţii aprinse. Simona Hapciuc, celebră pentru rolul din „Trăsniții” și instructoare de fitness,  a avut o ceartă foarte aprinsă cu Jador, în urma căreia a declarat că vrea să plece acasă, că nu mai suportă atitudinea artistului de a aborda lucrurile. Jador a jignit-o pe Simona destul de urât, iar aceasta a cedat.

Simona Hapciuc a declarat la testimoniale că se gândește serios să plece acasă, pentru că nu mai poate sta în preajma manelistului care exagerează cu unele lucruri.

„Ți se pare că ascultă de cineva? Am încercat să vorbesc cu el și mi-a zis: mai lasa-mă-n p… în pace, n-am chef de tine. Eu nu mai pot. Pe mine, el (n.r.: Jador), mă demoralizează complet. Eu vreau să plec acasă din cauza lui. Îmi ia toată energia din mine și dă cu mine de pământ. Mă jur”, a declarat Simona.


Zannidache susține aceleași scene și comportamentul neadecvat al manelistului spunând la un testimonial că înțelege că el încearcă să tragă pentru echipă, dar nu o face într-un mod benefic. „Eu înțeleg chestia asta să vrei să faci, băi, dar strici echipa când te cerți mereu, când le spui ce le spui”, a spus cântărețul.

Citește și:

Surpriză în scandalul Ilie – Ioana Năstase! Anunțul făcut de Dan Capatos

Se modifică ora de difuzare de la „Survivor România”. Anunțul făcut de Kanal D