Celebra sportivă a publicat pe Instagram mai multe imagini în care a dezvăluit cu cine este în vacanță, iar fanii au fost în delir. Numărul 1 mondial apare într-o fotografie alături de Darren Cahill. Astfel, deși a anunțat în urmă cu două săptămâni că nu o va mai antrena pe Simona și că își întrerup colaborarea, celebra româncă a dezvăluit că cei doi sunt foarte buni prieteni în viața de zi cu zi și adoră să-și petreacă timpul împreună.

Citește și: Ce alte probleme i-au descoperit medicii la inimă lui Florin Busuioc. Doctorul care i-a salvat viața actorului a dezvăluit tot

Simona Halep și Darren Cahill au încetat colaborarea

Cine este bărbatul cu care Simona Halep se află în vacanță?SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Fotografia este însoțită de mesajul : ”Winning is important but friendships are forever  ( n.r-Să câștigi e important, dar prieteniile sunt pentru totdeauna)”.

Fanii au reacționat imediat și i-au felicitat pentru relația lor:” Sunteți minunați. Mamaaaă, ce surpriză extraordinară ne-ați făcut cu poza asta! Sunteți așa frumoooși! Să vă distrați maxim! Vă iubim!”, „Sunteti amândoi minunați”, Wow, cea mai frumoasă surpriză, însoțită de cea mai frumoasă descriere. Vă meritați unul pe celălalt”, „Ador această poză. Cuvinte foarte înțelepte. Îmi pare rău că nu veți mai lucra împreună, dar mă bucură să știu că admirația și prietenia este una puternică care va dura”, au scris internauții.

Darren Cahill a anunțat în urmă cu două săptămâni că renunță la colaborarea cu Simona.

Citește și: