Simona Halep s-a căsătorit ieri cu alesul ei, Toni Iuruc, într-un eveniment de vis. Deși și-au dorit o petrecere simplă, în cele din urmă cei doi au organizat o nuntă în toată regula, având invitați numai și unul, dansul mirilor și foc de artificii. Însă de departe, vedeta serii a fost jucătoarea de tenis care a atras toate privirile cu ținutele ei simple și elegante.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie, într-un cadru de vis. Cununia civilă a avut loc la Constanța, apoi mirii au sărbătorit alături de familie într-un local de fițe din celebra stațiune Mamaia, care aparține nașului celor doi. Jucătoarea de tenis a schimbat trei ținute pentru marele eveniment, extrem de simple și de elegante, care i-au pus în evidență silueta, dar ultima a fost cea mai simpatică.

La cununie, Halep a purtat o rochie crem, lungă, cu inserţii aurii şi brodată în partea de sus, iar la petrecere s-a schimbat într-o rochie albă, mulată pe corp, fără mâneci,cu o fundă neagră, în care a strălucit. Look-ul ei simplu și elegant a fost demn de o prințesă.

Prima imagine cu Simona Halep. Cum arată rochia în care și-a făcut apariția la starea civilă

simo nuntaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

La ora 02.00, Simona Halep și Toni Iuruc au ieșit din clubul de lux de mână, și s-au îndreptat spre mașină. Doar că, în drum, cei doi au decis să vorbească cu jurnaliștii, puțini la număr, care mai erau în fața clubului, celebra jucătoare de tenis fiind foarte fericită și încântată de cum a ieșit evenimentul, mulțumind celor prezenți pentru urări.

Însă, ceea ce le-a atras atenția tuturor a fost faptul că Simona nu a mai rezistat în pantofii cu toc și și-a schimbat încălțările cu o pereche de pantofi Oxford, cu talpă joasă, iar jucătoarea de tenis poartă o altă rochie albă, mult mai simplă, potrivită cu noile încălțări, aceasta fiind cea de-a treia ținută.

Invitații de la nuntă au putut să admire, probabil, cel mai frumos foc de artificii din România. Adică, imediat după miezul nopții și concertul senzațional al Loredanei, sute de artificii au brăzdat cerul timp de vreo cinci minute.

La petrecere au venit personalităţi din lumea sportului, dar nu numai. De la invitaţi, mirii au avut o singură pretenţie: să aducă doar cadouri simbolice. De acum înainte, sportiva va concura cu numele de Simona Halep Iuruc.

Atmosfera a fost întreținută de formația machedonească Pindu, care a ridicat toată lumea în picioare, dar și de Dan Bittman și Loredana Groza.

Sportiva a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc pe 10 iunie. Soțul Simonei Halep are 42 de ani și este milionar. El a mai fost căsătorit de două ori înainte.

Anul trecut, sportiva a vorbit despre viața persoanlă și despre planurile sale de viitor.

„Îmi doresc ceea ce mi se întâmplă acum, ceea ce am acum, o liniște sufletească, o bucurie interioară și oameni frumoși alături de mine, cu care petrec mult timp, care mă ajută să mă simt bine și mă protejează.

Sigur că mă văd cu copii, ziua aceea cu siguranță va fi, îmi doresc o familie fericită și destul de mulți copii”, a spus Simona Halep.

Petrecerea de după cununia Simonei Halep, nuntă în toată regula! Mireasa s-a schimbat și a încins ringul de dans. Pe ce melodie au dansat mirii

Ce spune tatăl lui Halep despre Toni Iuruc?

Despre petrecerea din iulie, pe care toată lumea a crezut-o inițial nunta Simonei Halep, tatăl ei explica acum ceva vreme: ”Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitorii nași. Cununia civilă va avea loc în acest an.

E băiat bun, altfel nu-l alegeam. Dacă ei i-a plăcut și nouă ne place.

La început, orice copil își întreabă părinții dacă le place alesul, ce părere au despre el. I-am zis, dacă ție îți place, și nouă ne place. Știti cum e proverbul, ‘sub mere nu pot cădea pere’”, a declarat Stere Halep, tatăl Simonei, pentru playsport.ro.

Tatăl Simonei a clarificat un alt subiect despre care s-a discutat în ultima perioadă. A recunoscut că își dorește să aibă un nepot din partea fiicei sale, însă în acest moment nu se pune problema de așa ceva.

Citește și:

Abia primise o veste bună: cancerul este în remisie, dar a luat COVID-19

S-a aflat ce artiști cântă la petrecerea Simonei Halep. Dan Bittman: “Sunt onorat”