Simona Halep și Toni Iuruc sunt gata să spună cel mai important „DA’ din viața lor în fața ofițerului de Stare Civilă. Marele eveniment are loc astăzi, pe 15 septembrie, într-un local select din Constanța.

Simona și-a făcut apariția într-o rochie superbă, crem, lungă. Ea a venit de mână cu Toni și e toată un zâmbet.

Simona Halep și Toni Iuruc au renunțat la o tradiție importantă și le-au impus invitaților o serie de reguli. Simona Halep și Toni Iuruc vor să fie diferiți și să facă nunta în stilul lor. Mai exact, Simona Halep și Toni Iuruc le-au cerut invitaților de la nunta lor să nu ofere „darul’ de nuntă – plicul cu bani. În schimb, cei doi viitori soți au transmis că primi cadouri, însă nu și plicuri cu bani.

simoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Sportiva a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc pe 10 iunie. Soțul Simonei Halep are 42 de ani și este milionar. El a mai fost căsătorit de două ori înainte.

Anul trecut, sportiva a vorbit despre viața persoanlă și despre planurile sale de viitor.

„Îmi doresc ceea ce mi se întâmplă acum, ceea ce am acum, o liniște sufletească, o bucurie interioară și oameni frumoși alături de mine, cu care petrec mult timp, care mă ajută să mă simt bine și mă protejează.

Sigur că mă văd cu copii, ziua aceea cu siguranță va fi, îmi doresc o familie fericită și destul de mulți copii”, a spus Simona Halep.

Ce spune tatăl lui Halep despre Toni Iuruc?


Despre petrecerea din iulie, pe care toată lumea a crezut-o inițial nunta Simonei Halep, tatăl ei explica acum ceva vreme: ”Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitorii nași. Cununia civilă va avea loc în acest an.

E băiat bun, altfel nu-l alegeam. Dacă ei i-a plăcut și nouă ne place.

La început, orice copil își întreabă părinții dacă le place alesul, ce părere au despre el. I-am zis, dacă ție îți place, și nouă ne place. Știti cum e proverbul, ‘sub mere nu pot cădea pere’”, a declarat Stere Halep, tatăl Simonei, pentru playsport.ro.

Tatăl Simonei a clarificat un alt subiect despre care s-a discutat în ultima perioadă. A recunoscut că își dorește să aibă un nepot din partea fiicei sale, însă în acest moment nu se pune problema de așa ceva.

Foto: Libertatea

Citește și:

De ce a refuzat Flavia Mihășan să bage copilul în cristelniță!

Emma Răducanu a atras toate privirile pe covorul roșu. Cum și-a făcut apariția jucătoarea de tenis