Această situație a determinat-o să facă un anunț la care nimeni nu se aștepta. „Sezonul meu este încheiat” – a scris ea pe rețelele de socializare în urmă cu puțin timp.

Presa scrie că ar fi vorba despre un virus care s-ar activa periodic şi care îi dă mari bătăi de cap jucătoarei noastre. Însă doctorii nu au reuşit să găsească soluţia problemei. Simona urmează să facă investigaţii la Paris, pentru a vedea care este situaţia care o pune în repaus din activitatea sportivă, scrie Spy News.

În urmă cu câțiva ani, sportiva se plângea că nu poate bea sucuri care produc aciditate. Din acest motiv, trebuie să aibă foarte mare grijă la tot ceea ce mănâncă. Nu de puţine ori a fost văzută având o aftă la nivelul buzei, tocmai din cauza problemei pe care o are.

„Aș dori să vă informez despre situația mea actuală, să reflectez la ceea ce sa întâmplat anul acesta și, așa cum am făcut întotdeauna, să vă împărtășesc sentimentele mele profunde. După cum știți deja, pentru că am vorbit de multe ori despre asta, în februarie, am fost foarte aproape să opresc tenisul pentru că nu credeam că am suficientă putere pentru a reveni în top 10. Treceam prin multe momente de anxietate și am crezut că este timpul să mă opresc pentru că este nesănătos din punct de vedere emoțional.

Apoi am avut norocul să descopăr Patrick’s Academy, unde am simțit atât de multă pasiune încât mi-a redat pasiunea pentru tenis. Datorită lui Patrick, încet-încet am început să cred că încă pot juca un nivel bun de tenis. Eram total deschisă la tot ceea ce mi-a spus să fac, la felul în care ar trebui să o fac și la cantitatea de muncă pe care ar trebui să o fac. Am făcut totul pe deplin. Scopul meu era foarte clar: mi-am dat un an pentru a reveni în top 10.”, a scris Simona Halep pe pagina personală de Instagram.

Sportiva noastră a continuat să povestească parcursul din acel moment, menționând răbdarea pe care a avut-o cu ea antrenorul ei și chiar un atac de panică suferit la un moment dat.

În final, însă, Simona Halep a venit și cu neașteptata veste. „Nu știu cât timp ca dura recuperarea (după intervenția chirurgicală la nas – n.red.), dar pentru moment nu ma gândesc la nimic altceva decât la recuperare. Ceea ce e sigur e că în acest an nu voi mai concura la turnee.

Sezonul meu este incheiat. 2022, ai fost un an foarte interesant. Ne vedem pe teren în 2023.

Simt că încă mai am multe de făcut pe terenul de tenis și încă mai am niște obiective”, a scris Simona pe rețelele de socializare.

Vestea vine la doar câteva zile de la semnarea actelor de divorț, la nici un an de la căsătoria cu Toni Iuruc, un moment în care speculațiile rivind ruptura sunt în toi.

Vezi și Simona Halep face ce fac mai toate femeile după divorț. A apelat la o intervenție estetică!

Citește și:

Ruby, despre artistul care a ajutat-o să devină celebră. Cântăreața ar fi dispusă să-i doneze un rinichi: „Mi-a schimbat destinul. Asta vorbește foarte mult de caracterul lui și despre generozitatea lui”

Înșelată de soț, după ce a fost căsătorită peste 2 decenii, Cristina Bîtlan, de la Imperiul Leilor, iubește din nou. Detalii despre bărbatul din viața ei