Marele eveniment  a avut loc duminică seara, 14 iulie. Simona a purtat o rochie neagră cu care a atras toate privirile celor din jur și admirația din partea celor de la WTA. „ O noapte magică pe care nu o voi uita niciodată, la Balul Wimbledon, cu toți oamenii speciali din viața mea”, a fost prima reacție a Simonei după participarea la eveniment.

HalepSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Simona Halep strălucește la Balul Campionilor”, au scris cei de la WTA pe contul de Twitter. Simona a fost insotita la acest eveniment de Virginia Ruzici, echipa sa si de familie.

La Dineul Campionilor, Simona Halep trebuia să danseze cu Novak Djokovic, conform tradiției, dar deși nu există niciun filmuleț cu tradiționalul dans dintre campioni, Daily Mail susține că au dansat, chiar dacă Simona era îngrozită de acest moment.  Însă, româncă a negat informația și a mărturisit că nu au mai dansat împreună pentru că sârbul era mult prea obosit după meciul epuizant de cinci ore cu Roger Federer.  Cei doi s-au fotografiat împreună, alături de trofee, iar Djokovic a ținut un mic discurs înainte: ”Este extraordinar să știu că țări atât de mici precum România și Serbia se descurcă atât de bine pe scena cea mai mare a lumii”.

 

Are doar 1,68 metri și pare firavă, Simona Halep trăiește cel mai mare triumf al carierei la doar 27 de ani. A reușit să câștige unul dintre cele mai râvnite trofee din tenis, învingând-o cu ușurință păe Serena Williams  în finala de al Wimbledon. Succesul de la Wimbledon, al doilea Mare Șlem din palmaresul sportivei din Constanța, îl depășește ca intensitate pe cel realizat în 2018 la Roland Garros. Ea a realizat duminică și ședința foto oficială cu marele premiu.

 

Citește și: