Simona Halep trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Toni Iuruc, un om de afaceri în vârstă de 40 de ani. Deși toată lumea a crezut că în weekend cei doi au dat o petrecere pentru a-și sărbători logodna, sportiva a mărturisit că nimic din ce s-a scris despre planurile ei de viitor cu Toni nu e adevărat. Cei doi nu sunt nici logodiți și nici nu se pregătesc de nuntă.

„Contrar știrilor apărute în presa din România, am vrut să anunț că nici nu m-am logodit, nici nu am stabilit data nunții.

Apreciez că duc o viață care mă aduce în atenția publicului, însă zvonurile legate de viața mea privată sunt incorecte și dezamăgitoare, așa că am vrut să îmi asigur fanii, prin intermediul acestui mesaj, că toate aceste zvonuri sunt false.

Mă voi asigura că voi împărtăși toate veștile bune cu voi în ceea ce privește o viitoare logodnă!

Vă mulțumesc pentru suport, Simo”, a fost mesajul postat de Simona Halep pe pagina personală de Facebook.

 

Simona Halep a declarat înmai multe interviuri că i-ar plăcea să aibă minimum trei copii și visează ca nunta ei să aibă loc în România, nu pe alte meleaguri.

”Mi-ar plăcea ca nunta să fie în România. Nu știu dacă la mare, în Constanța sau în altă parte. Nu vreau să visez la ceva și să nu se poată realiza. Mi-ar plăcea ca la nuntă să fie mulți oameni, să fiu înconjurată de prieteni și de rude”, a declarat Simona Halep pentru Tennis World Italia.

Citește și: