Rolul de soție i se potrivește mănușă Simonei Halep, chiar dacă chiar ea recunoaște că nu excelează la toate capitolele.

Simona și Toni Iuruc locuiesc într-o vilă care valoarează 1 milion de euro și pe care campioana și-a ridicat-o pe malul lacului Snagov.

Cum era de așteptat, Simona are nevoie de ajutoare când vine vorba de treburile casei. Nici la gătit nu se pricepe foarte bine. „Am o doamnă care mă ajută să fac curăţenie acasă. Casa mea e 100% curată mereu, totul este pus la locul lui. Uneori merg în biroul meu, unde citesc cărţi sau mă relaxez”, a povestit ea despre viața din ultimele luni.

Am învăţat să fac clătite în timpul pandemiei”

”Soţul meu a făcut o cameră specială cu toate trofeele mele, iar când nu mă simt bine sau sunt melancolică, intru în acea cameră şi îmi revine energia. Trofeul de la Wimbledon este special, dar şi cel de la Roland Garros”, a mai povestit Simona Halep despre casa ei.

”Nu ştiu să gătesc. Am învăţat să fac clătite în timpul pandemiei. Nici soţul meu nu ştie să gătească. În timpul pandemiei am comandat mâncare acasă, iar acum mai mergem la restaurante”, a mai dat din casă Simona.

Urmează și un copil? Sigur, Simona Halep recunoaște că își dorește și copii. „Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii”, a declarat Simona, potrivit ProSport. Jucătoarea de tenis nu a mărturisit însă când se gândește să devină mamă, dacă se grăbește sau nu.

Vezi și Simona Halep, spectaculoasă la nunta ei. Câte ținute a schimbat jucătoarea de tenis?

Citește și:

O recunoști pe marea noastră vedetă? Băiețelul ei, făcut târziu, îi seamănă leit!

Rowan Atkinson și-a părăsit soția pentru o tinerică. Cum arată femeia care i-a furat inima