Acum, într-un interviu acordat Digi Sport, Simona Halep a dezvăluit ce simptome a avut, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

„După Covid-19 am avut o perioadă de zece zile de recuperare, dar acum mă bucur că mă pot antrena.

Pe parcursul infecţiei am avut febră, dureri de cap şi dureri musculare, dar bine că nu a fost mai rău. N-am avut probleme de respiraţie deloc, dar n-a fost uşor. Am trăit cu teamă, zi de zi, că o să se întâmple ceva. Dar, bine că a fost ok şi am trecut peste destul de uşor.

Eu m-am protejat foarte mult la turnee.La turnee nu avem voie să ieşim din hotel, deci eram protejaţi 100%. Dar aici am mai ieşit în oraş, am avut de făcut anumite treburi, să-mi cumpăr câte ceva şi probabil l-am luat din oraş.

Nu ştiu de unde l-am luat, dar trebuie să ne protejăm şi mai mult, deşi nu este uşor, pentru că mental intră o teamă şi nu mai poţi să fii relaxat.”,a declarat Simona Halep.

„Am crezut în boală de la început”

Campioana noastră le-a transmis și un mesaj celor care contestă existenţa acestui virus.

„Am mai auzit astfel de păreri şi nu sunt de acord cu ceea ce aud, pentru că eu am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Mi-a fost teamă la început mai mult decât acum, dar boala există. Cine nu crede greşeşte, din punctul meu de vedere.

Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Oamenii de la Matei Balş m-au ajutat foarte mult şi m-au susţinut pe toată perioada şi probabil şi de aceea am trecut mult mai uşor peste această problemă.”, a mai spus Simona Halep.

Citește și:

Ce titlu va avea Camilla Parker când prințul Charles va deveni rege. Nu va fi regină așa cum spera

Cum se simte Florin Busuioc, la doi ani de când a fost operat de urgență pe inimă? Ce i-a spus medicul