Fostul lider mondial din tenisul feminin a anunțat că se va căsători cu Toni Iuruc săptămâna viitoare, așa cum anunțase deja, din greșeală, Ilie Năstase, un apropiat al Simonei.

„Da, domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoții. Sunt emoții diferite (n.r – față de tenis). E partea personală, tenisul rămâne tenis, dar aici e mult mai important pasul și sunt bucuroasă că se întâmplă”, a spus Halep, la aeroport.

La finalul lunii august, Ilie Năstase a dezvăluit că a fost sunat de Simona Halep, care l-a anunțat că se va căsători pe 15 septembrie, la Constanța.

„De ziua ei (n.r. – a Ioanei)…. Am primit un telefon de la Simona Halep, era la New York. Simona a spus că-și va face cununia pe data de 15 (n.r. – septembrie), la un local din Constanța. Și am decis ca tot atunci și acolo să facem și ziua Ioanei”, a spus Ilie Năstase, pentru Teo Show.

Vezi și Când va avea loc nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ilie Năstase i-a dat de gol!

Ce spune tatăl lui Halep despre viitorul ginere

Despre petrecerea din iulie, pe care toată lumea a crezut-o inițial nunta Simonei Halep, tatăl ei explica acum ceva vreme: ”Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitorii nași. Cununia civilă va avea loc în acest an.

E băiat bun, altfel nu-l alegeam. Dacă ei i-a plăcut și nouă ne place.

La început, orice copil își întreabă părinții dacă le place alesul, ce părere au despre el. I-am zis, dacă ție îți place, și nouă ne place. Știti cum e proverbul, ‘sub mere nu pot cădea pere'”, a declarat Stere Halep, tatăl Simonei, pentru playsport.ro.

Tatăl Simonei a clarificat un alt subiect despre care s-a discutat în ultima perioadă. A recunoscut că își dorește să aibă un nepot din partea fiicei sale, însă în acest moment nu se pune problema de așa ceva.

”Eu sunt deja bunic, din partea fiului, știu cum e. Iar când o vrea Dumnezeu, o să ne dăruiască și ea un nepoțel sau o nepoțică. Bineînțeles că ne dorim asta”, a adăugat Stere Halep.

Citește și:

Fetița Simonei Pătruleasa a împlinit 10 ani! Ce frumusețe de fetiță e Ingrid și cu câte sacrificii a avut-o vedeta…

Dramele prin care a trecut l-au dărâmat. Așa arată la 59 de ani marele actor