A fost un weekend aniversar, atât pentru Gabriela Cristea, cât și pentru Simona Gherghe. Prezentatoarea emisiunii „Capriciile iubirii” (Antena Stars) și prezentatoarea emisiunii „Mireasa” (Antena 1) au avut de data aceasta treburi matrimoniale în propria casă, nu pe la televiziune.

gabriela-cristea-cununie-5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au aniversat 8 ani de căsnicie

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au sărbătorit 8 ani de la cununia civilă pe 30 aprilie, adică nunta de bronz, și au pus la cale o surpriză pentru fanii lor: un filmuleț cu momente de la cununie, atât de la starea civilă, cât și de la petrecere, pe care l-au urcat pe canalul lor de Youtube. „Fix acum 8 ani deveneam soț si soție. La mulți ani, soția mea! Te iubesc!”, a scris Tavi Clonda, pe Instagram. „Prima zi cea mai fericită din viața noastră de familie, acum 8 ani! La mulți ani, iubi!”, a scris și Gabriela Cristea. Cei doi au două fetițe, Iris (4 ani) și Victoria (6 ani).

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu, 6 ani de la cununia civilă

Simona Gherghe a avut și ea un mesaj aniversar pentru soțul ei, consultantul politic Răzvan Săndulescu. Pe 29 aprilie, în urmă cu 6 ani, cei doi spuneau „DA” la cununia civilă și deveneau soț și soție.

„Acum 6 ani, mergeam mână-n mana la Starea Civilă. Noi trei, căci era și Ana cu noi. Da, eram “foarte” gravidă, atât de gravidă încât am stat cu frică să nu nasc pe-acolo. De la emoții, de la complicațiile pe care le-am avut în ultimele luni în sarcina cu ea. A fost motivul pentru care nici n-am avut o petrecere după ce am spus marele DA și am devenit doamna Săndulescu.

Practic, după momentul respectiv, ne-am suit amândoi în mășină și am venit acasă. Cred că am comandat ceva de mâncare și am dormit, mai mult ca sigur. A, da! Îmi amintesc că totuși m-a trecut pragul în brațe, la intrarea în casă. Norocul lui Răzvan a fost că nu mă îngrășasem prea tare. Mă tot gândeam cum să spun DA-ul ăla să sune într-un fel anume (cred că toți își construiesc în minte un scenariu despre cum să răspundă mai funny, da’ lumea oricum râde și aplaudă…).

Nu-mi amintesc nimic, în afară de emoția puternică și, acum, căutând în telefon, îmi dau seama că nu avem nicio filmare cu marea întrebare. Rămâne, însă, una dintre cele mai frumoase momente cu noi doi. Peste trei săptămâni, avea să vină pe lume Ana”, a scris Simona Gherghe, pe Instagram. Simona și Răzvan au doi copii, pe Ana (6 ani) și pe Vlad (4 ani).

Citește și: Simona Gherghe, copleșită. Ce probleme are cu cei mici: „În nici un an nu a fost atât de rău”

Citește și: Fiica Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu a împlinit 6 ani! Vedeta a născut după o vizită la Gabriela Cristea și Tavi Clonda