Mai mult, prezentatoarea show-ului „Mireasa”, de la Antena 1, nu s eferește să răspundă sincer curiozităților fanilor, întrebărilor intime despre familie, copii și sarcină. Iată ce dezvăluiri a făcut vedeta, mamă și ea a doi copii superbi.

Simona Gherghe este întrebată tot felul de lucruri, în mediul virtual. Unii fani sunt indiscreți, în timp ce alții au curiozități firești. Duminică, vedeta i-a anunțat că are timp să stea la povești, așa că a deschis o sesiune de Q&A, pe Instagram.

Despre suzetă și pampers

„Cum facem să renunțe copiii la suzetă?”, a fost întrebată Simona. Răspunsul ei a fot prompt și folositor altor mămici: „Nu am nici cel mai mic stres. Vlad are suzetă și scutec. Am învățat că fiecare copil are ritmul său. Sunt convinsă că va veni natural, știu de la Ana. Niciodată nu mi-a ieșit când am vrut eu, ci doar când au fost ei pregătiți.

Vlad zice că el e încă mic. Îl mai las să bebelușească, nu mă interesează ce zic cei din jur”.

Despre un al treilea copil

„Vă mai doriți un copil în viitor?”, a fost o altă întrebare la care Simona a ales să răspundă. Detaliat chiar.

„Nu, suntem în formulă completă. În plus, nici nu mai am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii”, a declarat Simona Gherghe.

Despre gelozia dintre frați

„Ana a fost geloasă pe fratele ei? Că eu abia am născut și am băiețelul tare gelos”, a întrebat o mămică. Iată ce a răspuns Simona. „Da, a fost. Și acum au amândoi momente de gelozie. Dar primele luni chiar au fost extrem de grele. Chiar dacă noi am pregătit-o, era încă mică, probabil nu se aștepta să vină un bebeluș care să i-o răpească pe mami.

Pur și simplu nu suporta să-l vadă la sânul meu, își acoperea ochii cu mânuțele. iar eu plângeam și mă simțeam vinovată. A fost cea mai dificilă perioadă. Am avut, însă, răbdare. Și cu multă iubire am depășit greul, iar acum se iubesc foarte mult”, a declarat prezentatoarea TV.

cei-doi-copii-ai-vedeteiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Despre perioada stresantă din viața ei

Simona a fost întrebată și alte lucruri, nu doar chestiuni legate de maternitate. „Cum faci față stresului, să fii atât de optimistă?”. Iată ce a răspuns: „Nu sunt mereu optimistă, am și eu momentele mele de cădere. De exemplu, ultimele două luni au fost dificile. Am trecut prin covid, apoi o serie de alte viroze, chiar am avut sentimentul că n-o să mai scăpăm de îmbolnăvirile astea.

Eu încă mai trag după covid. Răgușesc des, uneori îmi pierd vocea și încă tușesc. Așa că nu e întotdeauna simplu. Dar am o motivație puternică: copiii mei”, a declarat Simona Gherghe.

Simona Gherghe s-a căsătorit în luna mai a anului 2017 cu consultantul politic Răzvan Săndulescu. În aceeași lună a venit pe lume și primul copil, fetița cuplului, Ana Georgia.

Fosta prezentatoare de la „Acces Direct” a confirmat în luna noiembrie a lui 2018 că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, un băiețel, care s-a născut pe 9 mai 2019 și a primit numele Vlad Ioan.

Vezi și Lucian Viziru, despre conflictul pe care îl are cu Simona Gherghe, de 11 ani. De la ce a pornit totul: “M-a enervat…“

Citește și:

Se căsătorește a treia oară! A fost cerută de soție la Paris!

A slăbit 45 de kilograme, iar acum se mândrește cu silueta ei. Jessica Simpson, selfie sexy în bikini la 41 de ani