Simona Gherghe, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară, deși ne-a obișnuit tot timpul cu zâmbetul pe buze, nu trece prin momente chiar roz. Vedeta a a trecut și trece prin momente mai puțin frumoase.

Simona Gherghe a povestit recent că în vacanță a avut parte de amețeli și stări de rău. Vedeta s-a lăsat pe mâna medicilor pentru a afla cu exactitate despre ce e vorba.

După ce s-a simțit destul de rău după ce a venit din vacanța, iar medicii i-au spus că are anemie, dar și otoliți, adică o afecțiune la ureche.

”Totul a început în vacanță, când m-am trezit cu o amețeală foarte puternică, nu mi s-a întâmplat niciodată, eu sunt anemică de când mă știu și sunt cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu mi s-a niciodată. Eu sunt anemică de când mă știu și cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu am experimentat niciodată.

Practic nu puteam să mă țin pe picioare, nu puteam să-mi mențin echilibrul. Aveam senzație de vomă de la amețeală, de dimineață am chemat medicul hotelului. Mi-a făcut o perfuzie pentru amețeală, mi-au făcut analize de sânge. Până m-am întors în țară au continuat aceste senzații de amețeli, am vorbit cu medicii și m-au trimis la ORL, pentru că mi-au spus că este foarte posibil să aibă treabă cu urechea.

Otoliți, asta a fost problema și dacă se deplasează îți dau stările astea de vomă și amețeli”, a mărturisit Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Cum se simte Simona Gherghe acum

Simona Gherghe a mărturisit pe rețelele de socializare că se simte mai bine în aceste momente, însă are și câteva restricții pe care trebuie să le respecte. Prezentatoarea TV va lua o pauză de la condus pentru câteva zile și îi este interzis să facă mișcări bruște, care îi pot afecta și mai mult sănătatea.

Vedeta este sub tratamentul medicilor și speră să treacă și de această încercare.

Vezi și Imagine rară cu Simona Gherghe și soțul ei de la nuntă. Mesajul vedetei pentru cel care i-a dăruit doi copii

Citește și:

Actrița Michelle Dockery se căsătorește la șase ani de la moartea fostului ei logodnic

Era super dulce și sexy când cânta în Spice Girls! La 49 de ani, Geri Halliwell este greu de recunoscut