Îndrăgita prezentatoare TV este în culmea fericirii. Ea adus pe lume joi seara cel de-al doilea copil al său. Moderatoarea este în culmea fericirii și se simte foarte bine, dar și bebelușul pe care l-a adus pe lume este sănătos și familia vedetei abia așteaptă să-l cunoască!

Bebelușul Simonei Gherghe a primit nota 10 la naștere și a primit, de asemenea, frumosul nume Vlad Ioan. Vedeta mai are o fetiță, pe micuța Ana Georgia.

Simona Gherghe credea că nu va deveni niciodată mamă

Simona Gherghe a mărturisit recent că se temea că nu va putea niciodată să devină mamă. „Mi-am pus multă vreme întrebarea dacă nu cumva nu voi putea avea un copil, pentru că a durat vreun an și ceva până să rămân însărcinată. Am rămas însărcinată chiar când am decis să facem procedura in vitro – cu o lună înainte’, a mărturisit ea.

Îndrăgita prezentatoare recunoaște că a avut o sarcină mult mai ușoară acum spre deosebire de prima.

Fiica ei Ana Georgia nu era încântată de faptul că va avea un frățior

„A fost mult mai ușoară această sarcină decât prima. La Ana am avut tot felul de probleme, tot timpul eram îngrijorată, am citit o mulțime de cărți, articole’, a mai  spus Simona Gherghe despre plecarea de la „Acces Direct’.

Simona Gherghe a dezvăluit și cum a pregătit-o pe fiica ei, Ana, pentru venirea pe lume a fratelui ei.  „O pregătim în fiecare zi. Îi spunem despre frățior, despre faptul că nu o să mai fie singură, că o să aibă un partener de joacă. Ea mângăie burta, îi dă suzeta. Până acum vreo săptămână ne spunea să nu îl aducem acasă. Între timp i-am povestit că ne-a spus bebe că o să primească un cadou mare și când a auzit de cadou deja îl așteaptă’, a dezvăluit Simona Gherghe.