Simona Gherghe nu a început deloc anul bine și se pare că problemele se țin lanț. În luna ianuarie, prezentatoarea de la „Mireasa” a ajuns la spital, în urma unui accident la schi, în Italia. Simona Gherghe s-a ales cu o coastă ruptă. Apoi, o lună mai târziu, vedeta a luat-o de la capăt cu problemele de sănătate, în România. Toată familia ei a trecut prin viroze care parcă nu se mai terminau, iar cei mai afectați au fost cei doi copii ai ei, Ana și Vlad.

„Nu am mai vorbit de mult cu voi, dar sinceră să fiu suntem într-o perioadă care pare că nu se mai termină. Din viroză în viroză, în bronșită, în gripă, în tuse, toată lumea. Am senzația că ne pasăm virusurile de la unul la altul. Aștept să treacă valul ăsta și să fie mai frig, să se mai ducă din bolile astea ca să ne liniștim și noi și să fiu și eu puțin liniștită. Nu mă regăsesc deloc în perioada asta, am o răgușeală de care nu mai scap deloc”, spunea ea, copleșită, într-o confesiune pe Instagram.

Iată că în luna martie, a treia lună consecutivă cu probleme de sănătate, Simona Gherghe a ajuns la spital cu Vlăduț, băiețelul ei în vârstă de aproape 4 ani. Ea a detaliat pe rețelele sociale ce s-a întâmplat și a mărturisit că a fost plăcut surprinsă de spitalul de stat Matei Balș.

Simona Gherghe: „Am avut prejudecăți, legate de spitalele de stat”

„Suntem acasă, după câteva zile grele, cu Vlad în spital. E prima experiență de genul ăsta, iar Vlad a fost tare curajos. Și răbdător. Pentru un copil cu o stare excelentă, fără febră, fără simptome, în afară de ganglioni inflamați, e greu să reziști câte 8, 10 ore pe zi, legat de o perfuzie. Ne-am internat la Institutul Matei Balș, pentru că analizele lui Vlad erau extrem de proaste. Niște valori ale transaminazelor foarte mari, cauzate de un virus, care nu i-a dat alte simptome. (n.r. Transaminazele sunt enzime hepatice. Numarul crescut de transaminaze poate indica o inflamație sau o deteriorare a celulelor ficatului).

vlad-fiu-simona-ghergheSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

A reacționat bine la tratamentul perfuzabil, așa că suntem, din nou, acasă, la Ana și la tati. Vă mărturisesc că, atunci când am auzit de internarea la Balș, m-am panicat. Am avut prejudecăți, legate de spitalele de stat, dar acum regret gândurile astea. S-au schimbat multe. Totul a fost impecabil la Balș, de la grija și priceperea oamenilor, la curățenie. Mulțumesc din suflet doamnei doctor Camelia Kouris, medicul care a avut grijă de Vlad, cu atâta empatie și căldură. Mulțumesc și medicilor de gardă, doamnelor asistente și doamnelor infirmiere. Au o profesie tare grea, dar o fac cu pasiune și talent. E cel mai greu să ai grijă de copilașii bolnavi. Să le înțelegi plânsul și frica, dar și suferința părinților… Mulțumesc și mă înclin! Și să fim sănătoși!

Simona Gherghe și soțul ei au doi copii, Ana (5 ani și 8 luni) și Vlad (3 ani și 8 luni). Simona Gherghe s-a cununat religios în vara anului 2018 cu partenerul ei, consultantul politic Răzvan Săndulescu.

Citește și: Doctorul Mihail Pautov, cu fiica cea mică la spital. Imaginea cu micuța îți rupe inima

Citește și: Fiica Ancăi Serea, de urgență pe masa de operație: ”Dacă aș fi fost eu cu ea acasă, nu aș fi dus-o la spital…”