Fiica prezentatoarei TV a împlinit 6 anișori. Cu ocazia acestei zile speciale, vedeta a postat mai multe fotografii cu cea mică, pe care o alintă afectuos ”floare de zăpadă”, și i-a transmis acesteia un mesaj cu adevărat emoționant. Iată ce a postat ea pe Instagram!

Ana a împlinit 6 ani

Cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Simona Gherghe a postat trei fotografii cu micuța Ana, care îi surprind esența personalității: gingașă, jucăușă, cu chef de viață. Prezentatoarea TV spune despre Ana că are foarte multe calități și talente, pe care le-a și trecut în revistă, și a asigurat-o de iubirea întregii familii.

„Fetița care iubește marea și schiul, călătoriile, mersul pe bicicletă, unicornii și pisicile, curcubeele și pictura, spaghetele făcute de mami, pizza margherita, înghețata, ghicitorile și capcanele, ei bine, fetița aceasta împlinește 6 ani!

6 ani de iubire magică! LA MULTI ANI! ♥️♥️♥️ Și, Nuchi, rămâne cum am stabilit, în clipa în care te-am strâns pentru prima dată în brațe: ești gingașă ca o floare de zăpadă! Eu, tati și Vladi te iubim!”, a scris prezentatoarea TV la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa de Instagram.

ana-sarbatorita-zileiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Simona Gherghe, mesaj emoționant pentru românii plecați în străinătate. „Chiar m-a intrebat Ana: Mama, dar de ce in Italia toata lumea vorbeste limba romana?”

Prezentatoarea și-a înscris fiica la școală

În urmă cu doar câteva zile, Simona Gherghe a anunțat că și-a înscris fiica la școală. Ana, fiica prezentatoarei, va începe din toamnă grupa pregătitoare.

Simona Gherghe este convinsă că fiica ei va trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și susține că ea însăși își amintește cu drag de anii copilăriei, adolescenței și școlii.

„Vreau să vă povestesc ceva, că astăzi mi se pare o zi emoționantă, pentru că tocmai am închis toată procedura de înscriere a Anei la școală. Din toamnă va fi în clasa pregătitoare și astăzi a fost ultimul pas în înscrierea în baza de date a Ministerului Educației.

Urmează o perioadă foarte frumoasă. E greu, e o perioadă grea, dar e cea mai frumoasă perioadă, pentru că atunci când mă gândesc la copilăria și la adolescența mea, îmi aduc aminte, cred, cu cel mai mare drag, de anii de școală, și o să fie fain din toamnă. Abia aștept”, a mărturisit Simona Gherghe atunci.

Vezi și Simona Gherghe, mesaj duios legat de copiii săi: ”Asta e iubirea. Asta e fericirea!”

Citește și:

Dana Rogoz, 19 ani de relație cu Radu Dragomir: „Mai mult de jumătate din viața mea am petrecut-o cu el”

Mihai Bobonete o sărbătorește pe soția lui, Cătălina. Urarea făcută de actor. De 28 de ani sunt împreună!

Citește și: Simona Gherghe și Gabriela Cristea și-au aniversat căsniciile la o zi distanță una de cealaltă. Ce au anunțat vedetele

Citește și: 20 de vedete din România care nu vor să-și arate copiii. Smiley și Gina Pistol nu sunt singurii