Ceea ce a atras atenția tuturor a fost faptul că Simona s-a pozat imediat după ce s-a trezit, fără pic de machiaj sau fără filtre. Simona apare în pat, pe o cană cu cafea pe care și-o sprijină pe burtica de gravidă, în timp ce fetița ei doarme lângă ea.

„Cam așa, după șapte ore de somn! (Iuhuuu!!!)”, a scris Simona Gherghe.

Simona Gherghe radiază de fericire de când a aflat că va deveni mamă pentru a doua oară, mai ales că se temea că nu va putea să devină mamă niciodată.

„Mi-am pus multă vreme întrebarea dacă nu cumva nu voi putea avea un copil, pentru că a durat vreun an și ceva până să rămân însărcinată. Am rămas însărcinată chiar când am decis să facem procedura in vitro – cu o lună înainte’, a mărturisit ea.

Îndrăgita prezentatoare recunoaște că a avut o sarcină mult mai ușoară acum spre deosebire de prima, iar micuțul urmează să vină pe lume la scurt timp după Paște.  Simona a dezvăluit ce nume îi va da bebelușului ei.

Fiica ei Ana Georgia nu era încântată de faptul că va avea un frățior

„A fost mult mai ușoară această sarcină decât prima. La Ana am avut tot felul de probleme, tot timpul eram îngrijorată, am citit o mulțime de cărți, articole. Acum sunt total relaxată. E drept că și bebe mi-a permis lucrul acesta. Sunt foarte încrezătoare că o să vină la termen de data asta, că Ana s-a cam grăbit. Vine la o săptămână-două după iepurașul de Paște’, a spus ea.

În legătură cu numele bebelușului ei, Simona Gherghe a dezvăluit că unul dintre cele l-a care s-a hotărât este Ioan.   „Ioan sigur va fi – este numele pe care îl poartă și tatăl meu, și bunica mea și bunicul pe linie maternă. Pentru primul nume încă mai negociem’, a dezvăluit prezentatoarea emisiunii „Acces Direct’.

Simona Gherghe a dezvăluit și cum a pregătit-o pe fiica ei, Ana, pentru venirea pe lume a fratelui ei.

„O pregătim în fiecare zi. Îi spunem despre frățior, despre faptul că nu o să mai fie singură, că o să aibă un partener de joacă. Ea mângăie burta, îi dă suzeta. Până acum vreo săptămână ne spunea să nu îl aducem acasă. Între timp i-am povestit că ne-a spus bebe că o să primească un cadou mare și când a auzit de cadou deja îl așteaptă’, a dezvăluit Simona Gherghe.

Ana Georgia va împlini vârsta de doi ani pe 23 mai. Simona Gherghe a adus-o pe lume prin cezariană la o clinică privată din București.

 

Citește și: