Simona Gherghe a lipsit de pe rețelele de socializare de câteva zile, iar acum prezentatoarea de la Antena 1 a spus și motivul pentru care nu a mai fost activă. Ei bine, la patru luni de când a ieșit pozitiv la testarea pentru COVID-19, vedeta are din nou coronavirus.

Ea susține că s-a testat împreună cu soțul ei înainte de a pleca să-și ia copiii de la bunici, căci avea simptome de răceală ușoară. În urma testului, rezultatul a fost pozitiv. S-a izolat imediat în casă și urmează ca joi să poată să iasă și să meargă să-și ia copiii de la țară, acolo unde au rămas.

Simona Gherghe mărturisește că se simte bine, e o formă mai ușoară decât cea din februarie și spune că îi e foarte dor de copiii ei. Mai are însă câteva zile de așteptare până să-i poată vedea.

”Am COVID. După patru luni, m-am îmbolnăvit din nou. Habar n-am de unde, cum, cert e că sunt în izolare până joi. Pare o formă mai ușoară, sunt mult mai bine ca data trecută și sper să rămână așa. Mi-e foarte dor de copii, au rămas la bunici, la țară. De altfel, așa m-am și testat, având simptome de răceală ușoară. Știam că mergem la bunici să-i luăm pe Ana și Vlad și am zis să nu riscăm nimic. Și bine am făcut… Cam asta e! Să ne vedem cu bine”, a spus Simona Gherghe pe rețelele de socializare, cumva împăcată cu situația.

Înlocuită la Mireasa

Câtă vreme ea stă în izolare, la cârma emisiunii a venit Gabriela Cristea, prezentatoarea show-ului Mireasa – Capriciile Iubirii, de la Antena Stars.

Ea îi va ține locul Simonei Gherghe în aceste zile cât vedeta se află în izolare. Dacă totul va decurge bine, atunci de vineri Simona Gherghe urmează să se întoarcă în rolul de moderator în casa Mireasa de la Antena 1.

Vezi și Simona Gherghe, sfaturi utile pentru mămici: Despre pamperși, renunțarea la suzetă și gelozia dintre frați. Mai face un copil?

Citește și:

Decizia luată de Gina Pistol legat de fetița ei, Josephine. Momentul e cel mai bun sau cel mai prost

Surorile Gabor și-au dat întâlnire în România. Imagini din vacanța pe care Monica și Ramona o petrec cu sora cea mare