Virozele de anul acesta dau mari bătăi de cap, iar mămicile care au copii în colectivitate au ajuns la capătul puterilor. Simona Gherghe a povestit, pe Instagram, prin ce situație neplpcută trece acum familia ei.

„Nu am mai vorbit de mult cu voi, dar sinceră să fiu suntem într-o perioadă care pare că nu se mai termină. Din viroză în viroză, în bronșită, în gripă, în tuse, toată lumea. Am senzația că ne pasăm virusurile de la unul la altul.

Simona Gherghe: „Nu mă regăsesc deloc în perioada asta”

Aștept să treacă valul ăsta și să fie mai frig, să se mai ducă din bolile astea ca să ne liniștim și noi și să fiu și eu puțin liniștită. Nu mă regăsesc deloc în perioada asta, am o răgușeală de care nu mai scap deloc. 

Atâta vreme cât am fost cu copiii la schi, în Italia, și cât am stat foarte mult afară, nimeni nu a avut nici un fel de probleme, deși erau într-o colectivitate acolo, au făcut cursuri de schi împreună cu 16 copii italieni. Unii tușeau, alții aveau muci, în fine.

Nu au luat absolut nimic, au fost bine că au stat afară, dar cum au intrat iarăși în încăperi nu reușim să mai găsim echilibrul de care am atâta nevoie. Sper să îmi recapăt și eu vocea așa cum este ea, pentru că și eu tușesc, am luat-o de la ei, de la Ana, ea a trecut de o bronșită și a rămas cu chestia asta. 

simona-gherghe1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Practic, v-am deranjat ca să mă plâng și eu pe umărul cuiva. Ideea e că copiii mei merg în colectivitate, dar în niciun an nu a fost atât de rău ca această toamnă și iarna asta. Probabil și pentru că noi suntem ieșiți de sub clopotul ăla unde am stat doi ani de zile cu mască, acasă, în izolare.

Da, am încercat tot ce se putea pentru imunitate, știu că multe sunt praf în vânt, dar așa să mă asigur eu că am făcut tot ce a ținut de mine ca să fim bine. Aproape că nu-mi vine să cred că zic asta, dar hai cu primăvara”, a explicat Simona Gherghe, citată de Wowbiz.ro.

Simona Gherghe și soțul ei au doi copii, Ana (5 ani și 8 luni) și Vlad (3 ani și 8 luni). Simona Gherghe s-a cununat religios în vara anului 2018 cu partenerul ei, consultantul politic Răzvan Săndulescu.

Citește și: Cum și-a rupt Simona Gherghe o coastă, în vacanța din Italia: „Am avut cel mai stupid accident posibil”

Citește și: Suma uriașă pe care Simona Gherghe a plătit-o pentru controlul medical al fiicei ei, în Grecia: „Un consult banal a costat…” Aviz părinților: ”Sfatul meu este să…”