Simona  a fost aspru criticată pe rețelele de socializare, după ce a plecat în vacanță alături de familia sa, în plină pandemie de coronavirus. Prezentatoarea TV a publicat primele imagini din vacanța și a răspuns și mesajelor răutăcioase.

Simona Gherghe, soțul și cei doi copii ai lor au plecat timp de o săptămână de o vacanță la malul mării. Nu au ales vreo destinație exotică sau la mare depărtare de acasă, ci au decis să meargă pe litoralul românesc, în stațiunea 2 mai care nu este foarte frecventată.

„Dacă mă întrebai acum o lună, aș fi spus că sigur, sigur sărim peste vacanță, anul asta. Și totuși ne-am făcut curaj și am dus copiii la mare, o săptămână. Ne-am luat toate măsurile de protecție, am purtat măști, acolo unde a fost cazul, ne-am dezinfectat și am păstrat distanta, mai ales pe plajă și la masă. Am mers în 2 Mai. Si am gasit un loc cu oameni responsabili, conștienți de respectarea regulilor și cu respect față de turisti și, implicit, față de ei și familiile lor. Nu vă ascund că mi-a fost teamă, că am avut emotii, dar acum, privind în urma, cu mâna pe inimă vă spun că fost una dintre cele mai frumoase vacanțe. Mă bucur ca am ales Romania, că am cunoscut oameni tare faini și că cei mici s-au simțit excelent. Dimineață, cand s-a trezit, Ana m-a intrebat când mai mergem la 2 Mai… ”, a scris Simona pe contul ei de facebook.

Oamenii au criticat-o pentru alegerea făcută, mai ales că au copii mici, iar  numărul de infectări cu coronavirus crește pe zi ce trece.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Simona Gherghe a mărturisit că decizia de a se bucura de o vacanță în patru la malul mării a fost atent discutată cu soțul ei. Mai mult decât atât, prezentatoarea TV a dezvăluit că înainte să plece, au făcut o analiză amănunțită asupra locului în care urmau să stea. „După cum foarte bine știm, sunt o mulțime de oameni în societatea noastră care nu cred în existența acestui virus și car ar face orice să ne înfiereze unii pe alții. Ne-am gândit foarte mult dacă să plecăm în vacanță, tocmai pentru că este situația care este și atunci nu știam dacă nu ar fi mai simplu să stăm acasă, pentru că acasă măcar știi ce dezinfectezi, ce produse folosești. Știi că totul este foarte curat.

Mi-am dorit și să îi duc pe cei mici o săptămână la mare și înainte să plecăm am făcut o prospecție foarte serioasă și o documentare foarte serioasă, să mă asigur că locul unde mergem este unul foarte curat, iar oamenii sunt foarte responsabili precum noi.

Am folosit masca de câte ori am considerat, în toate locurile aglomerate, adică inclusiv dacă mergeam la barul de la plajă, ne puneam masca. Am mâncat numai acolo unde chelnerii purtau mască.” a spus Simona Gherghe pentru Antena Stars.

Citește și: