Miercuri, 4 ianuarie, Simona Gherghe își începea ziua pe pârtie, cu un zâmbet larg și cu nerbădare: „În sfârșiiit!”, a scris vedeta pe Instagram, în dreptul unei imagini cu ea în costum de schi. Câteva ore mai târziu, prezentatoarea TV își anunța fanii virtuali că se află în spital, publicând și dovada: o poză cu ea alb-negru, în care avea masca pe față și o mină tristă.

„Se mai întâmplă și de-astea”, a spus ea. În loc de mai multe detalii, prezentatoarea emisiunii „Mireasa” (Antena 1) le-a arătat tuturor fișa cu diagnosticul: fractură de coastă și interdicția de a mai schia cel puțin o vreme. Numele din acte al Simonei este Săndulescu, după căsătoria cu Răzvan Săndulescu.

În vacanța de vară, Simona Gherghe a ajuns la spital cu fiica ei

Nici vacanța de vara trecută, petrecută în Grecia, nu a fost lipsită de probleme. La momentul acela, Simona a împărtășit cu fanii fotografii spectaculoase, dar le-a dat și câteva vești nu tocmai bune: a ajuns cu fiica sa la medic, după ce micuța a acuzat mai multe stări de rău. Vedeta a a povestit că fiica sa, Ana, s-a confruntat cu un episod de febră, așa că a hotărât să apeleze la ajutorul medicilor. După mai multe investigații, medicii din Grecia au anunțat-o pe vedetă că fiica sa suferă de amigdalită.

„Suntem în Grecia, am mers la doi medici aici, după teste și consultații, am găsit și cauza: amigdalită acută. Deja e bine, veselă, cum o știm, cu sare-n păr și greu de scos din apă, ca toți copiii. Ne bucurăm de cele mai frumoase apusuri și mâine o luăm de la capăt. E așa simplu, uneori”, a adăugat aceasta.

Citește și: Leonard Miron a ajuns la spital cu coastă fisurată și o mână ruptă. Cum s-a întâmplat totul: „M-am grăbit să ajung…”

Citește și: Tania Budi, accident oribil: ”Am o coastă fisurată și am avut memoria pierdută”. Ce s-a întâmplat cu vedeta