Simona Gherghe a avut ieri o zi de coșmar. Vedeta a mărturisit, pe rețelele de socializare, că a ajuns la spital cu fiul său. Prezentatoarea TV a publicat și o fotografie cu micuțul și a precizat că starea lui este mai bună, asta după ce s-a confruntat cu o alergie destul de gravă.

„Unele zile mai sunt și așa. Vlad a făcut o reacție alergică urâtă și a trebuit să alergăm la camera de gardă. E bine acum”, a scris Simona Gherghe, pe Instagram.

simona-gherghe-cu-baietelul-la-spital-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cu sufletul strâns a venit la muncă

În cadrul ediției de ieri, Simona Gherghe a dezvăluit că stă cu gândul doar la fiul ei, care, în continuare nu are o stare foarte bună. Vedeta a precizat că a venit în platou imediat după ce a ajuns cu micuțul în spital.

„Eu vin de la spital, unde mi-am lăsat copilul cu o branulă. Și am primit niște poze că s-a umflat foarte tare, că a avut o reacție.

Adică sunt niște situații în viață și, cu toate astea, sunt aici, deși aș fi fost acolo, și l-am lăsat cu soțul meu… Și soțul meu care fix astăzi mai era pe telefon cu o situație, cu mama lui care a ajuns cu salvarea la spital”, a spus prezentatoarea TV chiar în timpul emisiunii.

Simona Gherghe, reguli stricte pentru copiii ei

Simona Gherghe este mămica a doi copii superbi. Vedeta petrece extrem de mult timp alături de Ana și Vlad și se implică 100% în educația și creșterea lor.

Deși n-ai spune, vedeta este părintele strict. Chiar dacă îi iubește pe cei mici extrem de mult, Simona Gherghe este de părere că aceștia trebuie să știe ce înseamnă disciplina, astfel încât să aplice regulile învățate peste tot unde merg, inclusiv la grădiniță.

”La capitolul năzbâtii, nu pot spune că au făcut mare lucru. Se mai ceartă, se mai păruiesc între ei. Lucruri din acestea, care știu ei că mă supără pe mine. Au mai spart obiecte, dar nu poți să te superi pe ei: sunt copii, sunt mici și când vin așa cu mutrița și spun – Mami, îmi pare rău! Nu am vrut! – uiți tot, ce să faci.

Eu sunt cea autoritară în familie, pentru că cei mici trebuie să știe și de o anumită disciplină. La vârsta aceasta este importantă rutina, sunt importante și regulile și trebuie să ne ținem de ele, pentru că altfel va fi haos.

Dacă nu ar mai ști de nicio regulă le-a fi mai greu și la grădiniță și la școală. De aceea vreau să respecte anumite reguli care țin de alimentație, care țin de igienă, de programul lor de somn”, a afirmat Simona Gherghe, potrivit Fanatik.

Fata vedetei, implicată în foarte multe activități extrașcolare

În același timp, vedeta și soțul ei trebuie să se împartă și între activitățile pe care fetița lor a ales să le practice. Chiar dacă Simona Gherghe vede că cea mică este epuizată, ambiția e mai presus de orice, astfel încât Ana nu vrea să renunțe la nicio activitate.

”Ana a vrut să se înscrie la aproape toate grupurile de la grădiniță. Ne-am trezit că are și două cluburi pe zi, ceea ce este foarte mult. A vrut și la tenis, a vrut și la înot, și la balet, și la cooking, și la științe și la engleză suplimentar, la teatru.

Și este epuizată, dar nu vrea să o retrag de pe nicăieri. Vlad, fiind mai mic, abia îl împrietenim cu înotul și o să urmeze schiul”, a mai adăugat vedeta de la Antena 1.

Vezi și Simona Gherghe, la spital cu fiul ei: „Analizele lui Vlad erau extrem de proaste”. Ce spune vedeta despre spitalul de stat

Citește și:

Finala „Românii au talent” 2023, finala copiilor. Din 11 finaliști, doar doi sunt adulți

Andreea Moromete, eliminată de la Survivor. La plecare, a făcut un gest incredibil: „Scopul meu rămăsese să demasc oamenii”