Vedeta a împărtășit cu fanii fotografii spectaculoase din Grecia, dar le-a dat și câteva vești nu tocmai bune. Simona Gherghe a ajuns cu fiica sa la medic, după ce micuța a acuzat mai multe stări de rău.

Vedeta a a povestit că fiica sa, Ana, s-a confruntat cu un episod de febră, așa că a hotărât să apeleze la ajutorul medicilor. După mai multe investigații, medicii din Grecia au anunțat-o pe vedetă că fiica sa suferă de amigdalită.

Din fericire, acum starea micuței este una bună.

„E așa de simplu, uneori… Nu e nevoie decât de îmbrățișarea asta. De noi patru, împreună. Cât am tânjit după vacanța asta… Aici suntem cel mai bine.

Dar nu e mereu așa ușor. Uite, de-abia ne-am liniștit acum. Ana a avut mai bine de 24 de ore de febră”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

„Suntem în Grecia, am mers la doi medici aici, după teste și consultații, am găsit și cauza: amigdalită acută. Deja e bine, veselă, cum o știm, cu sare-n păr și greu de scos din apă, ca toți copiii.

Ne bucurăm de cele mai frumoase apusuri și mâine o luăm de la capăt. E așa simplu, uneori”, a adăugat aceasta.

in-vacanta-in-greciaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Simona Gherghe: „Vreme de conectare sufletească și de iubire”

„Sunt, deja, în vacanță când scriu rândurile acestea. S-a mai dus un sezon. Lung, intens, cu bune, cu rele, cu două episoade de covid (cum aș putea să nu-mi amintesc?).

Mai bine de o lună n-o sa ne vedem la televizor, dar voi fi aici. Și când o sa fiu offline, să știți că voi fi cu ai mei, în vacanță sau acasă. Vreme de conectare sufletească și de iubire! Vă mulțumesc pentru că sunteți aici, cu mine, zi de zi!”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Și Simona Gherghe are o suferință

Dacă la medic a ajuns cu cea mică, și prezentatoarea de la Antena 1 arfe o suferință ascunsă. E una care doare doar la figurat.

Chiar dacă pe sticlă, în fața fanilor ei, afișează o imagine perfectă, vedeta a dezvăluit în mediul online faptul că și ea, la rândul ei, s-a confruntat cu complexele. Extrem de deschisă cu comunitatea pe care a reușit să o strângă până acum pe Instagram, aceasta le-a mărturisit fanilor care este cel mai mare complex, pe care îl are de foarte mult timp. Simona Gherghe nu poate scăpa de el, ci a trebuit să învețe cum să-l acopere, astfel încât să nu mai fie atât de proeminent.

„Astăzi vorbim despre complexe. Despre complexul pe care eu îl am și îl am practic dintotdeauna. Am cearcăne și mă lupt de când mă știu să găsesc produse care să mă ajute să le acopere, fie că e vorba de machiaj sau creme minune.

Am o mulțime de nopți nedormite cu copii mici. Mamele cu copii mici știu treaba asta foarte bine”, a dezvăluit Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Vezi și Simona Gherghe a primit pentru a doua oară același diagnostic, după 4 luni: ”M-am îmbolnăvit din nou”

Citește și:

VIDEO Spovedania lui George Buhnici: „Iertați-mă, doamnelor! Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier, fără pic de minte în cap”

Cum a reușit Daniel Buzdugan să slăbească. La care din mese a renunțat complet și ce a descoperit pe timpul dietei