Corina Bode, soția lui Honorius Prigoană, este însărcinată! Vestea a dat-o chiar viitorul bunic, Silviu Prigoană, în emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D. “Honorius e bine. Am înțeles că soția lui este însărcinată. Voi fi bunic. O să-mi spună lumea pe stradă nene, tataie”, a dezavăluit Silviu Prigoană.

Corina și Honorius, nășiți de Elena Udrea și Adrian Alexandrov

Corina Bode (34 de ani) și Honorius Prigoană (35 de ani) s-au cunoscut în Statele Unite, în urmă cu aproximativ opt ani, acolo unde tânăra se mutase cu familia ei încă de la vârsta de 11 ani. Honorius a studiat, de asemenea, în America și deține un apartament luxos în Chicago.

Cu toate că s-au cunoscut peste Ocean, cei doi s-au căsătorit în anul 2016 și s-au stabilit în România, administrând în prezent mai multe dintre afacerile familiilor lor. Acum vor deveni pentru prima dată părinți.

Corina, soția lui Honorius, a studiat Jurnalismul și Relațiile Internaționale. Ea vorbește fluent mai multe limbi străine și a condus o perioadă postul de televiziune Etno, după „debarcarea” Adrianei Bahmuțeanu de la conducerea acestuia.

Corina și Honorius s-au cununat religios în octombrie 2016, iar nași au fost Elena Udrea și Adrian Alexandrov. Toți ochii au fost ațintiți atunci pe frumoasa mireasă, Corina Bode, a cărei rochie a costat cât o garsonieră.

Silviu Prigoană are 4 băieți, pe Honorius și Silvius, din prima căsnicie, dar și pe Maximus și Eduard, din căsnicia cu Adriana Bahmuțeanu.

Vezi și Adriana Bahmuțeanu vrea să se întoarcă la fostul soț? Mesajul său incredibil pentru Silviu Prigoană

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Narcisa Birjaru (Chefi la cuțite): ”N-am crezut niciodată că sunt potrivită pentru acest concurs”

Fulgy de la Clejani spune adevărul despre cearta lui cu tatăl său. A dat în el sau nu?